Marek-26 Odesláno 16. května 2016 Sdílet Odesláno 16. května 2016 Je to zvláštní. Dle té hlášky by neměl jít internet. Asi nezbude, než se zeptat na UPC. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. července 2016 Sdílet Odesláno 7. července 2016 prosím jak změnit u tohoto modemu heslo admin na jiné-v nastavení to nejde,píše to stále chybu-děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jokuch63 Odesláno 5. září 2016 Sdílet Odesláno 5. září 2016 Obraciam sa na Vás o radu,pomoc.Po výmene modemu za Compal mám problém. Často nakupujem z číny a pri nákupe sa mi samovolne opakovane reštartuje modem. Po bádaní som došiel k názoru ,že je to pomalým načítaním dákych cfg súborov , presne "post.cfg". Pri modeme Technicolor nebol žiadny problém.Vie niekto dať radu ,resp má niekto podobné skúsenosti? Výpis z logu modemu: 05-09-2016 17:03:01 critical No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=dc:58:7f:b4:9a:bf;CMTS-MAC=00:17:10:81:ad:01;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0; 05-09-2016 17:02:47 notice TLV-11 - unrecognized OID;CM-MAC=dc:58:7f:b4:9a:bf;CMTS-MAC=00:17:10:81:ad:01;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0; 05-09-2016 17:02:41 warning MIMO Event MIMO: Stored MIMO=-1 post cfg file MIMO=-1;CM-MAC=dc:58:7f:b4:9a:bf;CMTS-MAC=00:17:10:81:ad:01;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 5. září 2016 Sdílet Odesláno 5. září 2016 ---> www.upczone.cz/viewtopic.php?f=1&t=6128&p=98714 Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kuko61 Odesláno 6. září 2016 Sdílet Odesláno 6. září 2016 Poliaci dostali v posledných dnoch novy update fw CH7465LG-NCIP-4.50.18.22-1-NOSH http://forum.mediaswiat.pl/viewtopic.php?p=171055&sid=4d894f6eeb27bdc309f993e47d93b2c2 Tak len zostáva dúfať, že update bude aj na SK a v CR a aj nieco vyrieši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. září 2016 Sdílet Odesláno 30. září 2016 Zdravim, poslednou dobou mam problem s tymto modemom/routerom. Behom hodiny sa 3x sam restartuje - resp. padne internet (nasledne zacnu blikat na zeleno kontrolky wifi, internet a aj telefon). Dovolat sa na zakaznicku podporu je fakt vykon (robot, ktory mi poradi restart routru fakt neberiem ako pomoc). Stava sa niekomu nieco podobne? lokalita: Bratislava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník potox Odesláno 30. září 2016 Sdílet Odesláno 30. září 2016 Napíš sem https://www.facebook.com/upc.slovakia nech ti skontrolujú linku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jobro Odesláno 30. září 2016 Sdílet Odesláno 30. září 2016 Zažil jsem kuriozní "vadu", vypadávalo spojení na př. při Skype hovoru a to modemu Motorola i Technicolor: Vada spočívala v účastnické zásuvce a F konektoru na kabelu. Před mnoha lety dodával UPS koaxiální kabel, kde vnitřní vodič (asi menšího průměru?), ztrácel kontakt s protistranou v zásuvce! Stačilo kabelem zahýbat a začalo to fungovat. Náprava spočívala v jemném zploštění vodiče, který vyčnívá z F konektoru. Tím se zvětšil jeho průměr a od té doby to běhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jobro Odesláno 3. října 2016 Sdílet Odesláno 3. října 2016 Dnes byl den "D". Technik mi za původní Technicolor vyměnil modem za COMPAL. Dal si tu práci a proměřil kabeláž do bytu a v domovní skříňce zvednul úroveň signálu pro moji UPC zásuvku. Myslím, že novému modemu i televizoru to jen prospěje. P.S. Poněkud mě vyděsil "reklamní" vstup do administrace nového modemu. Ale po změně hesel to už nabíhá do normálního režimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Weiny Odesláno 14. října 2016 Sdílet Odesláno 14. října 2016 Musím se podělit o svůj názor na tento modem. Před pár dny mi 2 měsíce po skončení záruky umřel odkoupený Technicolor, tedy scénář, kterého jsem se od počátku bál... Proto jsem se zase rozhodl vzít modem do pronájmu, i když se to po dvou letech již nevyplatí. Žel vyjde mě to na 400kč poplatek, jsou to vyděrači a smlouvání nepomohlo. Co mě ale těší je, že navzdory všem negativním hlasům, já jsem s Compalem zatím maximálně spokojen. Rozhraní se mi líbí, je efektní, dělané pro oko a i když spoustu profíků uráží, pro běžného uživatele je to ideální. Technicolor byl boj teda větší. Definitivně jsem odpojil svůj starší TP-Link TL-WR1043ND, který jsem měl jako "slave" s vypnutým DHCP pro rozšíření sítě do ložnice, wifina je u Compalu o malý chloupek silnější, takže nepotřebuji dva routery v bytě. Co mě dostalo nejvíce jsou rychlosti wifi, na všech zařízeních, ntb s "g" šel z cca 60Mbps na cca 130Mbps, Samsung S6 s "ac" také tak nějak, a tablet Xperia Z4 taktéž s "ac" lítá dokonce přes 200Mbps, což je skoro trojnásobek předchozí rychlosti Jsem zvědav na stabilitu, jedou mi celý den internetová rádia přes streamery/PC, pokud to bude stabilní, nemám co dodat Možnost druhé sítě pro návštěvy s volnějším heslem bez sdílení dat je taktéž luxus, využívám v práci na Edimaxu. Co určitě u těchto vysokorychlostních modemů doporučuji, je výměna všech LAN kabelů za CAT6. S tím jsem hodně UPC natrápil už u Technicoloru (reklamoval jsem rychlosti a bylo to kabely), CAT4 a i některé CAT5 to stíhat nemusejí. A taky to chce jednou za pár let poladit F konektory, starý koax v tom rád oxiduje a ztrácí schopnost přenášet informace. Jediné co netuším je hláška o kontrole LAN, která je po testu v červeném, byť vše vč. sdílení funguje na 1-čku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.