Přejít na obsah

nové stanice


Návštěvník jardazholesovic

Doporučené příspěvky

No, ono ani Discovery některé kanály pro Česko prostě nenabízí. A kanály Investigation Discovety a TLC, které jediné ze středoevropské nabídky Discovery nejsou v nabídce UPC, stejně nejsou lokalizované do češtiny, takže pro UPC nejsou lukrativní.

Při vší úctě, i když k Česku přičteme Slovensko, pořád jsme malý a nevýznamný prostor a není možné nás srovnávat s Polskem a už vůbec ne s německy mluvící zemí. Další problém je, že u nás nemá kabelový a satelitní příjem takový podíl, jako v jiných zemích. A pak je tu i fakt, že díky dlouhodobému téměř monopolu Novy, je český televizní a reklamní trh hodně zdeformovaný. Pokud k tomu připočítáme globální finanční krizi, kdy se šetří kde se dá, není divu, že se k nám nadnárodní kanály nehrnou, i když situace se pomalu zlepšuje.

Hlavně chci říct, že UPC, ač svůj podíl nese, není jediným ani hlavním viníkem této situace. A pokud se Vám to nelíbí, tak se odstěhujte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm ... ale každá licence na tv program a na jednotlivý program se v každé světové lokalitě přepočítává na počet obyvatel v jednotlivé zemi. Příkladem je rovnice, kdy TV Nova za velkofilm v sobotu od 20.00 zaplatí cca 20 milionů Kč a s reklamou v sobotní primetime je v plusu Stejně tak je to o tv programech v kabelu.V každé zemi se platí za hlavu několik dolarů a u nás třeba třeba jenom dolar. Ale stejně je to pořád výdělek, když už to nějaký vysílatel poskytuje. U nás v kabelu u UPC je cca 700.000 klientů :) Tak počítej, jak jsme pořád výhodný trh, jako v Holandsku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem psal na UPC ohledně Eurosport2 bundesliga.Tady je odpověď "O zařazení bundesligy se stále jedná.Bohužel zatím nemáme bližší informace"....takže jednají od loňského srpna!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vadí ta současná verze Nat Geo HD ještě někomu?

Btw, všiml jsem si, že vysílá s několika audio stopami (rus, eng, eng, spa, heb). Bejt to UK verze, byly by tam audia jen 2 a zbytek se mohl použít na datový tok videa ostatních kanálů...nebo navýšení rozlišení u Universal Channel... :roll:

Ptal jsem se National Geographic a oni o té změně prý nic neví...jestli to UPC udělalo bez jejich vědomí, je to na ránu palicí :evil:

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne u te ruske verze vadi, ze mi primarne moje TV Samsung vzdy priradi ruzkou mutaci. a musim ot porad manulane prehazovat na ENG. U te puvodni verze to proste bylo defaultne ENG. ale to je spis chyba televize si mylsim :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dal me stve madarstina v reklamach. To maji madari nejak vysadnejsi postaveni u UPC nez my?

to je z pocitu méněcennosti nebo je pán labužník na český reklamy s vložkama? :shock:

 

U mě to není ani jedno, ale maďarština mě na jakýmkoliv kanálu vysíláným na našem území irituje a vadí. Maďaři na svém feedu český obsah nemají, tak nevím, proč by u nás někde měla být maďarština. Chápu ale, že ne všechny kanály vysílané v UPC jsou určeny pouze pro Český/Slovenský trh. Bohužel je dneska ale tato výmluva stanic už trapností, protože signál lze jednoduše rozdělit - viz. Universal Channel, AXN, National Geographic, atd. Musím ale říct, že se ta situace dost zlepšila, kdysi to bylo nesnesitelné. Teď jen počeštit nazpět Spektrum a bude to dobré. Je to zkrátka o tom, jakou verzi kanálu operátor nabízí.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...