Přejít na obsah

Vrácení třetího setoboxu


Návštěvník pepoš

Doporučené příspěvky

To je sice pekne, tady se nepreme o to, ze pravnicky je to chyba zakaznika. UPC o tom vsak ma velmi dobry prehled a mohlo upozornit zakaznika, nebo spise technika(!!!) na tuto skutecnost. Ocividne o tom vedi, kdyz diky tomu pak, kdyz uz je pozde, volaji. Je to celkem sproste, spolehaji na laxnost zakaznika cist VOP, stejne tak jako spolehaji na to, ze zakaznik proste mavne rukou, 300,-, vsak co, odvezte si to a je pokoj.

 

Firma, ktera si zakazniku vazi, by sveho zakaznika do takoveto situace nikdy netlacila a to mi tady nerozmluvite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník driver

Já jsem zrovna včera doobjednával STB Handan 6000 DVR a na infolince se mě rovnou zeptala jestli chci původní H5000 vrátit nebo si ho ponechat. Řekl jsem ponechat , tak mi řekla že mi do týdne technik upraví zásuvku na dva STB a původní STB si nechám na druhou TV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevíte někdo, jestli se maximální počet dvou kusů vztahuje pouze na zapůjčené stb od upc nebo obecně na dekódovací karty? Jde mi o to, když si koupím dekódovací modul od Technisatu se zapůjčenou kartou a mám v současné době zapůjčen základní stb, zda si budu moci koupit/pronajmout další stb (se třetí kartou).

Asi by se to dalo vyčíst ve smluvních podmínkách, ale momentálně jsem líný je studovat, tak kdyby to náhodou někdo věděl z hlavy.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

3x karta

je jedno v jaké kombinaci

 

viz

http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-mo ... pt-cxv.htm

 

Od: Václav Friedrich (2009-03-07 19:55:35)

 

Vážení přátelé, tenhle dotaz byl už na Vašich stránkách položen nejednou, ale bez konkrétní odpovědi (ten můj je stále neodpovězen na stránce Smart karty CONAX). Většina Vašich stávajících nebo potenciálních klientů užívá kabelovou televizi od UPC. Bohužel tato firma je na informace rovněž skoupá a občas ve svých tvrzením rozporuplná. Jako hlavní dodavatel STB pro firmu UPC možná znáte odpověď, a proto se - nejen za sebe - ptám znovu: Kolik smart karet mohu provozovat na jednu smlouvu na kabelovou televizi od UPC? Je to nějak omezené? Děkuji za odpověď.

 

 

Re: Počet karet od UPC

Od: Petr Hejduk (2009-03-09 13:34:06)

 

Dobrý den, na jednu smlouvu od UPC můžete využívat až 3 Smart karty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku

Oznámení o nových VOP není jen na Internetu.

Je například i na zadní straně faktury a to i s textem "Od 1.3. ... zejména v čl. 8., a ke zpoplatnění upomínek..."

 

BTW: Já fakturu nedostávám. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

.GableG Jinak zákon stanoví , že zveřejnění je nutné na místě dosažitelném veřejností a tedy i v centrále UPC, popřípadě na provozovnách a to úplně postačuje. Nikde není napsáno, že Tě musejí osobně kontaktovat. Má se za to, že průměrně inteligentní občan vstupující do právního vztahu a je jedno zada se jedná o poskytování služby či prodej a koupě, zároveň se smlouvou si odebere i VOP pokud neobdrží tak o VOP požádají. A je pouze a jen jedné ze stran zpravidla kupujícího, aby se sám s VOP seznámil. Tak tu nelamentuj, že Ti nic nedodali, když si neuplatnil své právo a é VOP nepožádal. Ale jak uvedl Jaku i na té faktuře je máš vytištěny. Tudíš at se rozčiluješ jak chceš je to zbytečné UPC dodrželo povinost ze zákona a navíc ji rozšířilo tím, že to uvádí jak na svých net stránkách tak i na jednotlivých fakturách. Musíš se více snažit. Znovu opakuji bavíme se tu o ničem to je upraveno zákonem a to, že si myslíš , že to je jinak je jen a jen Tvůj problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...