Přejít na obsah

Vrácení třetího setoboxu


Návštěvník pepoš

Doporučené příspěvky

Návštěvník pepoš

Chci se s Vámi podělit a vstřícné a slušné jednání UPC. Objednal jsem si HD Handana 7000. Již jsme měl z dob Karnevalu 5000 a DVR (6000) Při objednávání na infolince ani technik mě neupozornili že jeden ze stávajících setoboxů musím vrátit (mohu mít max 2). Nebyl by problém ho technikovi vrátit. Jaké bylo mé překvapení, když po 5 dnech mi zavolali z UPC že ho musím vrátit. A to budto poštou do LICY a nebo že si pro něj technik přijede za 300Kč a že je to můj problém že je to ve všeobecných podmínkách, které jsem kdysi dávno podepsal (přiznejme si kdo si takové drobnosti ty dlouhá léta bude pamatovat). Asi si UPC takto přivydělává (300Kč) nebo šetří aby ty setoboxy do LICY nemusela posílat sama tak o tom raději zákazníky neupozorňuje (což by jistě slušná firma udělala) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

chlapi co chcete ve VOP to skutečně je. A je to váš problém, že je nečtete. Tím se nechci zastávat UPC, ale v tomhle mají pravdu. BTW vaším podpisem smlouvy jste souhlasili i s VOP a stím se nic nenadělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud bych měl jít do důsledků, tak v době, kdy jsem podepisoval smouvu, nic takového ve VOP nebylo. Venkoncem ani nemohlo, v té době UPC žádné DVB-C ani nemělo. Žádné aktualizované znění mi nebylo předloženo, tj. nemohl jsem s ním ani souhlasit, ani ho rozporovat.

  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

Tak to není pravda. Jednak všechny změny ve smlouvě jsem obdržel a pokud jde o VOP tak je to na Tobě jestli se s nimi seznámíš. I tady platí neznalost zákona neomlouvá. A já jsem u UPC od doby, kdy to byl ještě kabel net a všechny změny jsem obdržel. Nicméně jejich stránka s aktualitama je plná obdobných informací a změn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

Gable problém je v tom, že z hlediska práva sice můžeš rozporovat ustanovení VOP, nicméně jejich změna je možná pouze v ustanovení smlouvy. A pokud by jsi nesouhlasil tak by jsi ani nemohl službu odebírat, neboť by jsi ani neměl smlouvu. Jinak UPC informovalo a je to také na jejich stránkách , že od 1.3.09 platí nové VOP a to z hlediska zákona jako oznámení stačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník pepoš

Předpokládám, že právo je na straně UPC s tím nic nezmůžu. Nadruhé straně bych ale očekával, že slušná firma sama upozorní na to, že mám třetí setobox vrátit technikovi, který mě přiveze HD setobox jinak s tím budu mít spojené další výdaje a starosti. Ruku na srdce, kdo z Vás by to věděl (já rozhodně neznám na 100% VOP a asi nikdy znát nebudu). Chtěl jsem jen upozornit ty, kteří by se mohli vyskytnout ve stejné situaci, aby třetí setobox vrazili technikovi hned (samozřejmě vyžadovali potvrzení o převzetí od technika) a nemuseli čekat na další příjezd technika za 300Kč a nebo shnánět nejakou krabici, běžet na poštu a tam vystát frontu a poslat to(a to ještě UPC doporučuje pojištění zásilky - pokud dojde vadný či nedojde je to prý problém vás jako zákazníka)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

Byl jsem ve stejné situaci kdy jsem měl 2 STB a vrítil jsem je když tu byl technik kvůli závadě. Ano věděl jsem to, protože BTW se to tady před pár měsíci probíralo a dotaz na UPC zafungoval. Jinak informaci o změně VOP jsem obdržel mailem od UPC. Což považuji za dostatečné jinak těch změn tam je více.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku

V každém případě vždy hlásí, že se změnily VOP, a pokud s nimi nesouhlasíte, tak můžete bez dalšího ukončit smlouvu.

Vzhledem, že jsme smlouvu neukončili, tak souhlasíme se změněnýmí - aktuálními podmínkami bez ohledu na to jaké podmínky platili v době podpisu smlouvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...