Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
:-D Tak to ja teda taky.. no tak polovicni light u me znamena 375 KB/s down. ;-) a jestli ten rychlej rapid neni dan zabezpecenym pripojenim jestli mas premium.

Tak teď v lednu by to měli zrychlit na 8Mbit=1MB/s.. mám půlku ty máš třetinu a kousek :-P

jj premium účet mám, ale když stahuji normálně přes webový prohlížeč tak to zas jede max z 1/2...

Fingon1: A k cemu bys vyuzil takovou rychlost? Jasne, pokud stahujes z torrentu 24 hod. denne, pak asi ano, ale drtiva vetsina klientu to nevyuzije. Vytvaris umele problemy tam, kde nejsou.

Jo většinou se to nevyužije a troufám si tvrdit že většína lidí co má tenhle internet nevyužívá jeho potenciál ani z 1/10:-D. Na to icq, idnes a e-mail by jim bohatě stačila 512..

No je to zajimavy, jako kdyby ten program vyuzival jinej port nebo nevim cim to je ze se rychlosti tak markantne lisi. :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak dneska mi to v Brne-Slatine taky spadlo na polovicku, nekdy v noci, a trva to doted: misto 10/1 mam 5/0.5. Plne rychlosti jsem si tedy uzival 14 dni. :evil:

EDIT: dnes uz je to zase v normalu, od rana :)

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brno
Odesláno

Díky za informace hoši.Když jsem volal UPC tak mi řekli že jen Litvínově jsou problémy z rychlostí,oni pěkně kečaj to je od nich neseriozní!!!

mám EASY mám mít 6Mb/s 256Kb/s výsledek 2048Kb/s 128Kb/s takže žádnou 50% slevu nechci to je hodně málo. 60% je akorát jsem dost zvědaví kdy oni to opraví.

Odesláno

nejak jsem na tom stejne ... 14dni me to bezelo uz 6mbit/256 ... a ted uz me to tejden bezi jen 2mbit/128 :( ... a do tech mailu peknej kecaj ... mame problrem v dane lokalite ... a kdyz sem jim napsal ze to mozny neni ze soused bezi normalne ... tak poslali uplne neco jinyho co se vubec nevztahovalo k tomu na co se sem jich ptal :)

Odesláno

jo jsem z Liberce ...

Odesláno

No vida, tak přesně o půlnoci mi resetovali modem a mám zase zpátky svoji rychlost - 6Mbit. Lokalika Brno-Ponava.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

Já taky,ale já si myslím že to bude jen na 2dni max 6dní.

Odesláno

Já taky, respektive mi to navýšili. Dne 1.1 jsem žádal o přechod z Easy na 10M a dnes je to opravdu provedené. Asi 14 dní už jsem měl přechodně /doufám/ 6mbit.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno
  • Řešení

Tak že můžu očekávat zítra rychlost 8Mb/s 512Kb/s ??? to by bylo super.

Odesláno
Tak že můžu očekávat zítra rychlost 8Mb/s 512Kb/s ??? to by bylo super.
moc s tim radsi nepocitej... pocitej s tim ze ti to zvednou 28., pak muzes bejt jenom prijemne prekvapenej :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague