cvancara Odesláno 3. května 2011 Sdílet Odesláno 3. května 2011 Jenom ctu manual str.30: Pokud není k dispozici žádný preferovaný poskytovatel služeb, zvolte možnost Jiní operátoři. Pokud vyberete možnost „Jiní operátoři“ nebo pokud vybraná země podporuje pouze možnost „Jiní operátoři“, může vyhledání všech programů chvíli trvat..... ? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mr.Katana Odesláno 3. května 2011 Sdílet Odesláno 3. května 2011 Bohužel mi to dovolí zvolit pouze a jenom "UPC Digital", pokud předtím zvolím kabel a nikoli anténu. Pokud zvolím anténu, tak už se mě to na nic neptá a ladí to samo. Zkoušel jsem ladit i manuálně pomocí údajů, co mi sdělil technik na podpoře UPC, ale ani tak to nic nenašlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 4. května 2011 Sdílet Odesláno 4. května 2011 No teď jsem moc nepochopil jak to myslíte, ale je to tak, že pokud navolíte "Anténa" TV umí chytat DVB-T (COFDM) a pokud dáte "Kabel" tak to ladí DVB-C (QAM) Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mr.Katana Odesláno 4. května 2011 Sdílet Odesláno 4. května 2011 Ano, zvolím kabel a dokonce i zadám potřebné údaje (163500kHz, 5000kB/s a 64QAM) a nenajde to stále nic. V automatickém modu zadávám pouze frekvenci a ID sítě, ale také to nic nenaladí. Pokud zvolím anténu, nalezne mi to volně šiřitelné programy po DVB-T, protože UPC šíří po kabelu i tento standard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník chrdinka Odesláno 4. května 2011 Sdílet Odesláno 4. května 2011 Dobrý den, mám LG47LE5300, pokud zadám zemi Slovinsko, naladí mi TV připojená na UPC 110 stanic, 6 jde i bez dekodéru Conax, ale česká diakritika je jen u teletextu. Pokud zvolím zemi Švédsko, to samé, ale česká diakrika je jen u EPG. Bohužel se nenaladí kanály 21-23, na kterých vysílá UPC DVB-T signál ( na 23. kanálu dokonce 3 HD programy - myslím, že to bude full HD, na rozdíl od DVB-C, kde je signál jen HD ready ). Při zadání zemí Česko, Slovensko, -- , a mnoho dalších , se kabelová DVB-C nenaladí vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 4. května 2011 Sdílet Odesláno 4. května 2011 Signál HD kanálů je u DVB-T i DVB-C stejný, protože používají stejný zdroj signálu Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mr.Katana Odesláno 4. května 2011 Sdílet Odesláno 4. května 2011 Skvěle, Slovnisko mám v TV taky a dokonce to i funguje. Jediný problém je domrvená diakritika, což mě upřímně docela štve. Asi stejně budu muset UPC TV zrušit, bo to nepřináší nic dobrého a jsou s tím jenom problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník chrdinka Odesláno 5. května 2011 Sdílet Odesláno 5. května 2011 na stránkách UPC píší, že signál v DVB-C není full HD, jen HD ready ( asi 1366x768). Samozřejmě je možné, že i signál na 23. kanálu je jen v tomto rozlišení, ale víte to určitě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 5. května 2011 Sdílet Odesláno 5. května 2011 Všichni víme, že signál HD kanálů, které nyní UPC vysílá je u všech 1080i Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník chrdinka Odesláno 6. května 2011 Sdílet Odesláno 6. května 2011 A proč tedy na svých stránkách píší toto: 6. Umožňuje UPC digitální televize příjem programů ve formátu FULL HD? Ne, UPC umožňuje příjem programů pouze ve formátu HD READY. http://www.upc.cz/televize/starter/#promo_tab4-content Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.