Guest hrochada Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 před 3 hodinami, cvancara napsal: Stačí ofuky s CA moduly, protože se potřebují zbavit těch krámů v podobě krabic. Myslíš ofuky ohledně prodeje? Ptal jsem se týden zpět na Messengeru a zapůjčit prý normálně jdou. Do týdne plánuji objednávat UPC, tak doufám, že mi modul pronajmou - žádný další křáp k TV nechci. Stejně tak prý jde stále přehodit Compal na IPv4 a bridge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 U těch "ultimátních krabiček na všechno" bych nebyl takový optimista, protože už v momentě, kdy vyjdou na trh, začnou zastarávat. Dobře si vzpomínám na různé "eGreaty" apod., které také byly "na všechno" a po pár měsících už akorát na lejno, protože např. Youtube něco změnil a nešlo přehrávat videa, pak zase něco dalšího a nakonec člověk dospěl k poznání, že akorát PC je z toho všechno nejideálnější. A vestavěné HDD - pokud nebude možné je uživatelsky měnit - jsou úplně k ničemu a radši ať je tam USB 3.0, do kterého půjde připojit HDD externí. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lukáš Polák Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 A už je tady termín: https://digital.rozhlas.cz/spojeni-upc-a-vodafone-skonci-v-dubnu-zmeni-se-obchodni-podminky-8146260 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Lukáš Polák: Divný nadpis. Spojení Vodafone a UPC určitě v dubnu neskončí. Spíš skončí proces spojování. Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest honziik Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Mě by zajímalo, zda něco neudělaji s uploadem 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Mě by spíše zajímalo jeslí bude nadále fungovat emailová pošta upcmail. cz. Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 @honziik To je dáno technologií. Aktuálně už se nahoru moc jít nedá. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest honziik Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Tak to mě moc mrzí, jsem u UPC skoro 15 let, ale doba pokročila a konkurence taky, takže v létě budou zapojovat optiku na Vinohradech od cetinu, takže asi tak....., nikdy bych nevěřil, ze se tady do toho cetin pustí, ale opak je pravdou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hrochada Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 @Marek-26 Někteří lidé hlavně stále doufají v symetrické připojení, ale nedochází jim, že koax není optika. Řekl bych, že stávají upload ještě není na maximu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hrochada Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 V 1. 2. 2020 v 1:06 PM, Adolf.Shitler napsal: U těch "ultimátních krabiček na všechno" bych nebyl takový optimista, protože už v momentě, kdy vyjdou na trh, začnou zastarávat. Dobře si vzpomínám na různé "eGreaty" apod., které také byly "na všechno" a po pár měsících už akorát na lejno, protože např. Youtube něco změnil a nešlo přehrávat videa, pak zase něco dalšího a nakonec člověk dospěl k poznání, že akorát PC je z toho všechno nejideálnější. A vestavěné HDD - pokud nebude možné je uživatelsky měnit - jsou úplně k ničemu a radši ať je tam USB 3.0, do kterého půjde připojit HDD externí. Jediná možnost je provozovat takovou krabičku na Androidu a ne na uzavřeném systému, ve kterém se stálé podpory aplikací nedosáhne. U Androidu je zase problém s odladěním samotného boxu a bojím se, že se takového vyladěného boxu s podporou všeho jen tak nedočkáme. Za mě vede TV s Androidem (u Philipsu s ním nemám jediný problém) a CA modul. Třeba se po nahrazení platformy Horizon dočkáme aplikace pro Android TV na zpětné zhlédnutí a videotéku 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts