Jump to content

UPC se mění na Vodafone

Guest ladcafa@seznam.cz

Recommended Posts

Guest hrochada
před 3 hodinami, cvancara napsal:

Stačí ofuky s CA moduly, protože se potřebují zbavit těch krámů v podobě krabic.

Myslíš ofuky ohledně prodeje? Ptal jsem se týden zpět na Messengeru a zapůjčit prý normálně jdou. Do týdne plánuji objednávat UPC, tak doufám, že mi modul pronajmou - žádný další křáp k TV nechci. Stejně tak prý jde stále přehodit Compal na IPv4 a bridge.

U těch "ultimátních krabiček na všechno" bych nebyl takový optimista, protože už v momentě, kdy vyjdou na trh, začnou zastarávat. Dobře si vzpomínám na různé "eGreaty" apod., které také byly "na všechno" a po pár měsících už akorát na lejno, protože např. Youtube něco změnil a nešlo přehrávat videa, pak zase něco dalšího a nakonec člověk dospěl k poznání, že akorát PC je z toho všechno nejideálnější.
A vestavěné HDD - pokud nebude možné je uživatelsky měnit - jsou úplně k ničemu a radši ať je tam USB 3.0, do kterého půjde připojit HDD externí.

• Thanks 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Guest honziik

Tak to mě moc mrzí, jsem u UPC skoro 15 let, ale doba pokročila a konkurence taky, takže v létě budou zapojovat optiku na Vinohradech od cetinu, takže asi tak....., nikdy bych nevěřil, ze se tady do toho cetin pustí, ale opak je pravdou.

Guest hrochada

@Marek-26 Někteří lidé hlavně stále doufají v symetrické připojení, ale nedochází jim, že koax není optika. Řekl bych, že stávají upload ještě není na maximu...

Guest hrochada
V 1. 2. 2020 v 1:06 PM, Adolf.Shitler napsal:

U těch "ultimátních krabiček na všechno" bych nebyl takový optimista, protože už v momentě, kdy vyjdou na trh, začnou zastarávat. Dobře si vzpomínám na různé "eGreaty" apod., které také byly "na všechno" a po pár měsících už akorát na lejno, protože např. Youtube něco změnil a nešlo přehrávat videa, pak zase něco dalšího a nakonec člověk dospěl k poznání, že akorát PC je z toho všechno nejideálnější.
A vestavěné HDD - pokud nebude možné je uživatelsky měnit - jsou úplně k ničemu a radši ať je tam USB 3.0, do kterého půjde připojit HDD externí.

Jediná možnost je provozovat takovou krabičku na Androidu a ne na uzavřeném systému, ve kterém se stálé podpory aplikací nedosáhne. U Androidu je zase problém s odladěním samotného boxu a bojím se, že se takového vyladěného boxu s podporou všeho jen tak nedočkáme. Za mě vede TV s Androidem (u Philipsu s ním nemám jediný problém) a CA modul. Třeba se po nahrazení platformy Horizon dočkáme aplikace pro Android TV na zpětné zhlédnutí a videotéku 🙂