February 28, 201313 yr já už se teď do nastavení žádnýho upcmailu nedostanu, ale někde tam musí bejt možnost přeposílat všechny zprávy na email xxx, nejspíš i s možnostma, jestli původní zprávu na upcmailu zachovat nebo smaozřejmě smazat, jinak dřív nebo pozdějc dojde k zaplnění a přeposílat se to přestane... Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
February 28, 201313 yr V zásadě jsou v tomto ohledu 2 možnosti. Buď si na UPC mailu nastavit pravidlo pro přeposílání emailů a nebo na emailu který používáte si nastavíte, aby si poštu z UPC mailu vyzvedával. Obojí ale nevyřeší případ, kdy UPC mail nefunguje. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
February 28, 201313 yr SMTP server UPC nemusi mit nic spolecneho s mailovou schrankou UPC, ja jejich SMTP take pouzivam na odesilani posty v Outlooku, kdyz mate 10 mailovych uctu, tak je vam nejaky Gmail k nicemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
March 20, 201313 yr Nejak jim to zlobi, nejdou me odeslat maily pres SMTP, server hlasi ze zprava je prilis velka, pritom ma par kb. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
March 21, 201313 yr Tak dneska uz se to zase zda OK. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
March 21, 201313 yr Potvrzuji - jiná smtp bez problémů fungují. I když už pošta přes UPCácké SMTP servery odejde, tak doručení trvá i 15 minut. Přes např. smtp.centrum.cz je to ve vteřině na místě určení.
March 23, 201313 yr S nastavením SMTP u Thunderbirdu od posykytovatele UPC mi pomohl příspěvek "od Návštěvník » čtv, 28.2.2013, 10:30" Důležité je číslo portu 25.
April 8, 201313 yr Asi tak týden se mi při odesílání pošty objevuje chybové hlášení : Server není připraven provést požadované příkazy, odpověď: "Cannot establish SSL with SMTP server 213.46.255.15:465, SSL_connect error 5:connection closed". Po mnoha opakováních odesláni nakonec pak mail odejde. SMTP server mám nastavený na "mail.upcmail.cz (port 25). Nesetkal jste se s tímto chybovým hlášením někdo taky?