Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Doporučené odpovědi

Odesláno

blokace je na uploadu a mozna aj na pocet spojeni ani jedno te u stahovani linuxovych torrentu neva nevyzaduji obvykle aby jsi sdilel a stahujes vetsinou jen z toho serveru kde lezi jak torrent tak samotny soubor

Odesláno

Torrenty mi uz nejedou mesic,, Plzen

Odesláno

Je to sice mimo misu ale ma problem . Predstavte si spokojeneho uzivatele ADSL NOVERA 512/128 pres modem vystup USB. A do toho si objenaji rodice O2 televizi. Technik prinese router O2 Zyxel P 600 +STB a na NOVERA internet rika to by melo fungovat . Sbali prachy a je pryc. A internet nejde. Router O2 Zyxel P 600 nelze nijak nastavit. Poze ukazuje ADSL G a tu televizi Full duplex. Pan na NOVERA mi nabizel v online helpline jiny modem ale to nic neresi. Ja potrebuji neco co rozezna TV O2 a ADSL Novera. A nebo i ten internet od O a basta fidli.

Dekujeme

Odesláno

UPC Plzeň. Včera torrent jel asi 70 kB/s , DC vůbec nic. Jak u Vás , nějaké změny ?

Odesláno

Brno, sobota 20:20 a DC klasicky opět od 17:00 nejede, nebo aspoň velký huby, dopoledne v klídku. zajímavý, že malý huby s max 200 uživateli se načtou a jedou. BT je na tom stejně

Odesláno

Brno po 19 hodine, weby jedou jako priposrany, nacita se to po skocich...

Odesláno

Jsem na tom podobne, rano mi DC slape, odpoledne, k veceru ne az nekdy vecer presne nevim tak po 22 nejmin. Jestli to bude delat i po novym roce tak je poslu nekam.

Odesláno

Ted jsem prijel do prahy a jde to jak kdyz sere a maluje.. Ne jen torrenty co uz je normalni ale dneska i web :evil:

Odesláno

ostrava 23.11 21 15 hod seka se stahování a když se nahodou stahuje tak tak strašně pomalu ,celklově dneska net odvečera zase blbne

Odesláno

Potvrzuju...už cca hodinu jde web závratnou rychlostí...speedmetr mi ukazuje krásných 23kbit/s...Na infolince samozřejmě vše v pořádku chyba je u mně..jako vždy....jsem zvědavej kdy se to rozjede..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague