Přejít na obsah

Nový SW 1.09 pro Handan CV-7000HD


Návštěvník onak

Doporučené příspěvky

Návštěvník Milav

S novým FW bohužel 7000 zamrzá častěji - jak při přepínání více kanálů po sobě tak hlavně na HD kanálech Filmbox HD a HBO HD. Pomůže jedině vypnout - zapnout, na nic jiného neraguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ostatně, když bych koupil nějaký přístroj v obchodě, který by byl podobně nefunkční, tak ho okamžitě reklamuju protože na to mám právo ze zákona a možná bych docílil stažení výrobku z trhu, ale jak je to ošetřeno u UPC . . . oni poskytují službu a součástí a podmínkou služby je i funkční STB. Samozřejmě můžu kdykoliv službu zrušit, ale peníze mi nikdo nevrátí. Možná nějaká tučná pokutka pro UPC?

 

jj, zlatej Karneval lepší internet, fungující služby . . . ty co povolili to sloučení by bylo potřeba vykastrovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

A ty si myslíš, že by Karneval tyhle STBčka nenabízel? Já nevím, mě to zas tak hrozný nepřijde. Docela jsem s STB spokojenej, až na nějaký drobnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím se přidat. Za dob Karnevalu to určitě bylo lepší. Za 10 let sem měl v součtu několika poruch výpadek celkově maximálně 24h (včetně výpadků při bouřkách) Za první rok u UPC to už je minimálně 120h. Z toho je 80h poté, co mě "omylem" odpojili a přesto, že jsem jim to říkal hned, že se tak stalo po návštěvě technika v domě. Nehodlali to řešit hned (jejich chybu) a nechali to až na poslední možnou chvíli a náprava nastala až téměř 72h po nahlášení. A to mi trvalo více než 7h než sem se tam vůbec dovolal. Když sem volal poruchu Karnevalu, dovolal jsem se hned (někdy na záznamník) a technik přijel nejpozději do 60 minut - i v sobotu a neděli. A teď?

 

Někdo mi říkal, proč do UPC volat když se může nahlásit porucha přes web. Jesli někdo máte zušenosti, tak určitě víte jak to chodí. Na hlášení přes web, přijde většinou rada zkontrolovat kabely a když to nepomůže tak máte zavolat. No a na telefonu, když se vám to povede a stěžujete si na nedostupnost, vám zase poradí, že máte použít web. Jeden způsob odkazuje na druhý.

 

Známý má od nich TV, Internet i telefon a při kompletním výpadku, kdy volal na UPC z mobilu, se strašně divili, že jim nevolá z jeho linky (u UPC) a nebo proč nepoužil formulář na webu. Nedokázali pochopit, když hlásí kompletní výpadek, že ani jedno použít nemůže. To je na zabití.

  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ty si myslíš, že by Karneval tyhle STBčka nenabízel? Já nevím, mě to zas tak hrozný nepřijde. Docela jsem s STB spokojenej, až na nějaký drobnosti.

 

To co by dělal Karneval se asi nedozvíme, v každém případě Handan není určitě jediný výrobce STB pro DVB-C, jen bude s největší pravděpodobností nejlevnější.

 

Já s HD STB nejsem spokojenej ani trochu. A ty si polož otázku, pokuď by sis koupil výrobek, který by se několikrát za den zasekl, resetoval a sám se v noci zapínal, jestli by jsi ho reklamoval nebo si řekl to je celkem dobrý to si nechám. (další věc jsou problémy s EPG což je taky součást služby, ale nesouvisí s STB)

 

Jsem z něj tak otrávený, že pokuď vyloženě nechci koukat na HD nebo UPC only kanály (na což není přes pracovní týden moc čas) tak ho radši vůbec nezapínám a naše kanály sleduju/eme z DVB-T (zvláště potom co v Brně začala vysílat Prima).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, Handan stb jsou totální šmejdy:

 

5000 - určeno pro sledování DVB-C, zasekává se, je to poddimenzované tak, že to má problémy i se zpracováním EPG

 

6000 - určeno pro sledování a záznam DVB-C - záznam je nevypočitatelný - zařízení se občas nezapne, problémy se zpracováním letního času (původně v zařízení byla podpora pro časové zóny ale nějaký primitiv to zkusil zrušit a následky jsou příšerné)

 

7000 - určeno pro sledování HD, v HD se obraz zasekává, STB zatuhává, samovolně se restartuje

 

Čili je zřejmé, že ani v jednom případě ty zařízení neplní základní úkol, pro který si je pořízujeme. Zajímavé je, že auto, co by nejezdilo a nebo telefon, co by netelefonoval, by reklamovat šlo a dokonce by to každý i reklamoval - tady se všichni tváříme jako že je to ok a plácáme se po zádech, jak to určitě další verze software vyřeší. Ne, nevyřeší - to je moje osobní předpověď :-) Názorná ukázka čínského šmejdu kombinovaného s českou tupostí.

  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...