tomus Odesláno 5. června 2008 Autor Sdílet Odesláno 5. června 2008 Takze mozna zitra na rezerve. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 5. června 2008 Sdílet Odesláno 5. června 2008 Takze mozna zitra na rezerve. jo, to by bodlo celkem..ale stejne, chce to dalsich 10 kanálů...už me tech 71 začíná malinko nudit Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2008 Sdílet Odesláno 6. června 2008 http://www.parabola.cz/zpravicky/7823/s ... -site-upc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. června 2008 Autor Sdílet Odesláno 6. června 2008 Takze zacatkem pristiho tydne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jin Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Tak cele dopoledne na puvodni pozici, co vysilala Z1 (tedy 258 MHz) jel videotext Sport1 v 16:9. Po poledni to ale hlasi "Podmineny pristup Conax", ale co je zajimavy, tak v te tabulce co je informace o urovni a kvalite signalu a PIDech je u informace o kod.systemu poznamka "Conax Cryptoworks". Tak treba jeste UPC nezaplatila za prijem . Ale kazdopadne je ted Z1 "neviditelna", protoze je jenom na muxu 163,5 MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Jin> Tak nějak to je asi ve 13 hodin. V multiplexu 258 MHz (Karneval) je na jedenácté pozici (SID=1011) namísto Z1 progam hlásící se jako "SPORT5" (na PC), bohužel i na STB zatím kódovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Jj, sport5 je funkční na multiplexu 258, respektive 714 MHz. Z1 naladíte už jen na 163,5 MHz. Nyní už si STB pokud zapnete ruční ladění tento multiplex (163,5 MHz) naladí sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Já ho tam mám, ale namísto Z1 a to mi docela vadí, snad to doladí. Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Já ho tam mám, ale namísto Z1 a to mi docela vadí, snad to doladí. Jak namísto? Jsou tam oba, jak Sport 5, tak i Z1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Já ho tam mám, ale namísto Z1 a to mi docela vadí, snad to doladí. Jak namísto? Jsou tam oba, jak Sport 5, tak i Z1. ne ne, mě zmizelo Z1 a obejvil se Sport5 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.