Přejít na obsah

Od půlnoci devět nových programů


Návštěvník Katoda

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda

Programová nabídka digitální kabelové televize UPC se ode dnešní půlnoci rozšíří o devět televizních stanic. Pět programů zařadí UPC zcela nově a budou dostupné pouze v DVB-C, další čtyři lze už nyní sledovat v analogové kabelové televizi od UPC a nyní se objeví i v digitální nabídce. Serveru DigiZone.cz to řekl mluvčí UPC František Malina.

 

Ze zcela nových programů se v digitální kabelovce objeví český filmový kanál CS Film, křesťanská televize Noe, americký sportovní kanál NASN a dvě hudební stanice MTV. Z analogové nabídky UPC do digitální přejde filmový kanál MGM, slovenská hudební stanice MusicBox a další dva programy. Všechny zároveň zůstanou dostupné i v analogové kabelové televizi od UPC.

 

Počet programů šířených v digitální kabelové televizi UPC se tak rozšíří na padesát a celkový počet televizí nabízených v kabelových rozvodech UPC, ať už analogově či digitálně, na šedesát šest. "Diváci digitální kabelové televize tuto změnu zřejmě pocítí tak, že se jim přehází nynější nastavení programů. Nové stanice by se jim měly v nabídce zobrazit automaticky," řekl Malina.

 

Zdroj: Digizone, Autor: Jan Potůček

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nektere programy se prehazely, ale deskriptory jsou stare. Nektere programy nejdou vubec, jine vypadaji jak z IPTV - tedy zaplava kosticek. U nekterych jsou zprehazene zvuky a namisto cestiny hraje neco jineho. nebo jsou bez zvuku. A EPG je kompletne pryc.Celkove se pocet programu nezvysil, ale snizil o 6. Ty co pribyly mne nezajimaji. Uroven signalu z 80 poklesla na 35%...

Doufam, ze to daji do poradku. Nasledne bude zapotrebi na STB si rucne presunout programy zpatky tak, jak jsem byl zvykly, coz da dost prace. Nejak nechapu, proc to vsechno bylo nutne - zeby zlovule manazaru UPC? Kdyz uz zlikvidovali funkcni firmu tak jeste musi nasrat jeji zakazniky? Prece by bylo jednodussi nechat PIDy u tech programu, ktere zustaly namiste a presunutym programum priradit PIDy nove. Presunute programy by se tak presunuly na konec a bylo by to hned transparentnejsi. A to vsechno kvuli nejakemu zvirecimu kanalu a NASN? To at si strci za klobouk. Proste namisto karnevaliho systemu nastupuje UPCchaos. To neni hezky zacatek dne. Jeste jedna takova zmena k horsimu a rada lidi se asi poohlednu se radeji po nejakem vlastnim pozemskem STB. Zatim jdu resetovat STB a nechat vsechny ty programy nacist znovu. Treba se to rozchodi - hlavne ty zvuky. Uvidime. Dnes rano mne monopolni UPC pekne nastvalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Predtim jsem mel programu 46, ted jich mam 37. Cili nikoli 9 programu pribylo, jak tvrdil Malina, ale naopak o 9 jich je mene. Poradi mi nekdo, na jakych kmitoctech mam hledat ty ostatni, ktere mi STB automaticky nenasel ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Patrně to bude chvíli trvat, než to dají dohromady a všechno se načte tak jak má. Já jsem dnes ráno naladil pouze 29 programů, z toho ale polovina nehrála. V pořádku byly jen programy ČT, Nova, Prima, slovenské a německé programy, Nonstop Kino bylo bez zvuku, EPG jsem měl jen u německých programů. Kanál MGM tam sice byl, nově v digitálu taky Animal Planet, nezaznamenal jsem však avizované NASN, CS Film, ze stávajících programů úplně zmizel celý balík HBO včetně Cinemaxu, chyběly oba Eurosporty, AXN a tak dále. Snad to dají během dne do kupy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Už vyšla oficiální tisková zpráva, k přečtení např. na Parabole, kde se mimo jiné taky píše: "Proces zavádění jednotlivých TV kanálů bude trvat do dnešního odpoledne."

Takže je třeba vydržet, nejde všechno hned najednou. :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Navíc se i v těch oficiálních tiskovkách píšou takové "nepravdy", jako např., že "zájemce o služby digitální kabelové televize si může ověřit dostupnost služby v místě svého bydliště na www.upc.cz". Nic takového si tam neověří, protože to tam nenajde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Groveer

Ahoj, já mám 75 kanálů včetně 13testovacích. Všechny jedou teda kromě EPG a je fakt že kvalita je hrozná :( úroveň signálu 99%, kvalita 97-99% a kostička za kostičkou:((( ach jo proč to museli všechno přesouvat???Vypadá to jako by nahustili multiplexy a snížlii kvalitu :(:( Proč jen antimonopolný úřad povolil spojení a zlikvidoval tak jedinou pořádnou konkurenci??? :? V tomhle státě je možný všechno....jsem zvědavej jestli s tím něco uděšlají, ale pochybuju....na infolinku se nedovoláš a když tak se dozvíš že je to Tvoje chyba a pokud chceš pošlou technika, kterýho si zaplatíš! A plně souhlasím s tím že by mohli dávat nějak vědět o změnách!!! Já mám internet a tak si aspoň díky parabole včas dozvím co chystají, ale co nemají přístup k netu a dneska jim nic nejde,volat na infiolinku nemá cenu...super firma..jen tal dál UPC!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...