September 20, 200718 yr A na jakych frekvencích si je našel. Jsem z Brna a ma jich digitalne 49 ( vubec mi nejdou nemecke programy( Potreboval bych poradit. Dik
September 20, 200718 yr Německý vysílaj na 450MHz.... jak to tak vypadá tak jdou pouze na býválích sítích Karnevalu.Mám 55 kanálů.
September 21, 200718 yr Já mám taky 55 programů, ovšem balík s HBO a Cinemaxem to našlo až po Groveerově radě s resetováním set-top boxu. Bohužel však mám právě u těchto prémiových kanálů na frekvenci 170 MHz kvalitu signálu na pouhých 60% a je to naprosto nesledovatelné. Prolezl jsem kabely i všechny konektory, připojil stb přímo k zásuvce kabelové televize, ale žádná změna. Všechny ostatní programy hrají naprosto v pořádku. Vypadá to, že budu muset asi dnes žhavit linku na Kontakt centrum. Jen pro jistotu se ještě zeptám těch, co mají nabídku Supreme nebo koupený balík s HBO taky na přesnou frekvenci včetně modulace a symbolrate - je to 170 / 64 / 5000 ?
September 21, 200718 yr tak jsem zkoušel na STB naladit HBO a nic a to ani po Továrním nastavení Stalo se to taky někomu ??
September 21, 200718 yr Já mám taky 55 programů, ovšem balík s HBO a Cinemaxem to našlo až po Groveerově radě s resetováním set-top boxu. Bohužel však mám právě u těchto prémiových kanálů na frekvenci 170 MHz kvalitu signálu na pouhých 60% a je to naprosto nesledovatelné. Prolezl jsem kabely i všechny konektory, připojil stb přímo k zásuvce kabelové televize, ale žádná změna. Všechny ostatní programy hrají naprosto v pořádku. Vypadá to, že budu muset asi dnes žhavit linku na Kontakt centrum. Jen pro jistotu se ještě zeptám těch, co mají nabídku Supreme nebo koupený balík s HBO taky na přesnou frekvenci včetně modulace a symbolrate - je to 170 / 64 / 5000 ? Jo je to přesně tak jak píšeš 170 / 64 / 5000. Je to nějaký nízký pásmo protože mě jde taky vše ok akorát tenhle multiplex je na 90% a výměna kabelů nepomohla