Přejít na obsah

Wilbur

Uživatel
  • Příspěvky

    29
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Wilbur

  1. Wilbur

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    No já jen, že je to z půlky OT. Ale podle gusta...
  2. Wilbur

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Moderuje to tu někdo?
  3. Wilbur

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Tak Telly šlape, prý je to jen v případě obnovy členství.
  4. Wilbur

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Tak ta nabídka je asi čistě pro mě když znovuobnovim členství premium. Nevím, ukazuje se mi soukromý nabídce. Vyzvedněte si kód na internetovou televizi Telly se 115 kanály zdarma 1.března 2024 8:59 Chtěli byste na 90 dní zdarma získat internetovou televizi Telly, která obsahuje 115 televizních kanálů včetně sportovních jako Sport 1 a Sport 2 nebo kanály Nova Sport, nově také s pátým kanálem, na kterém poběží všechny závody formule 1? Není problém. Staňte se znovu členy iDNES Premium a svůj kód si můžete vyzvednout zde. Přes odkaz si můžete také členství v iDNES
  5. Wilbur

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Tak já mám nabídku na 3 měsíce zdarma telly i s nova 5 bez podmínek. Ten tvůj odkaz je na rok a jen pro výherce.
  6. Wilbur

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Takže Telly na 3 měsíce gratis k idnes premium na rok za pětikilo. Není co řešit a za čtvrt roku se uvidí....
  7. Brečet tady nemá za mák smyslu. Ondra odpoví že neví a Vodafonu je zákazník u p*dele. Dává to najevo každej den. V 21 století, kdy má aplikaci do chytrý televize a nejen na googletv každej lokální nýmand je to neskutečná ostuda. A protože se požád nic neděje, je jasný, že je jim to úplně fuk.
  8. To se ptáš kvůli vnoučatům, jo?
  9. Není a nebude. Předpokládáme do konce roku popřípadě století.
  10. Je vyvíjena pro všechny společně. Nejspíš jedním člověkem, který se zatím seznamuje s počítačem. Komici.
  11. Ondro, doteď není ani podpora chromecastu slibovaná do konce minulého roku. Bylo by to směšný, kdyby to nebylo k pláči.
  12. Možná by v tý adrese stačilo vynechat čárku mezi ulicí a číslem domu, ty IQ1.
  13. Wilbur

    VTV: Nefunguje mi skoro nic

    Tak vyřešeno. Táta má Skylink přes satelit a k tomu gratis tv přes net nebo chytrou tv. Na mý LG funguje, v práci na starým compu taky. Fakt mi hlava nebere, že komplet konkurence funguje všude a VF nikde. Asi změním lokál.
  14. Tak to jsme rádi Tomusi. V neděli přijdu na formule. Ale jinak konec legrace, za měsíc mi vyprší kuki na zkoušku, pak zkusím tmobile a jestli do ty doby nenastane nějakej pokrok, tak pápá. Jakože na 99% nenastane. Nejsem masochista.
  15. Přesně tak. Platím abych tu službu mohl užívat, ne abych poslouchal vysvětlování proč to nejde. Svoje problémy Vodafone přehazuje na zákazníky. Nevidím důvod proč čekat na zázrak.
  16. Wilbur

    VTV: Nefunguje mi skoro nic

    Díky za rady. Asi nechápete, že ty počítače fakt nejsou nejnovější, abych na nich provozoval emulátory androidu o win11 nemluvě. Nebudu se tu fakt s nikým hádat a kupovat nový stroje a kvůli tv už vůbec ne, svýmu účelu slouží v pohodě a že jsou dostačující i pro itv dokazují aplikace jiných poskytovatelů. Pro rejpaly, zatím jen na zkoušku. Takže to je celkem jasný, Nechcete moje prachy, Vase věc.
  17. Wilbur

    VTV: Nefunguje mi skoro nic

    Ještě jsem neviděl korporát, kde by na všechno nebyly termíny. Nechci tady přesný datum, ale +- předpokládaný čtvrtletí by si snad zákazník zasloužil. Minimálně kvůli rozhodování, jestli má smysl čekat na zázrak, nebo to zabalit hned. Pokud se přehrávání na pc týká, tam ani o termín nejde, jen o nesmyslnou restrikci. To že je zbytečná dokazujou aplikace ostatních poskytovatelů itv
  18. Wilbur

    VTV: Nefunguje mi skoro nic

    Takže klasika. Místo nějakých aspoň předpokládaných termínů kdy by něco z toho mohlo fungovat, když už teda za ten paskvil platíme se tu objeví Ondrova nicneříkající odpověď, kterou bude kopírovat furt dokola nejspíš ještě za rok a nesmyslný zaplevelení tematu který se týká televize, uploadem. Marnost.
  19. Wilbur

    VTV: Nefunguje mi skoro nic

    Martine díky za potvrzení toho co tu uvádím. Tohle přesně jsem měl na mysli. Takže si mám koupit domů i do práce nový monitory i když ty starý pořád fungujou, jo? Jak je možný, že u jiných poskytovatelů mi to funguje? Zrušit tuhle nesmyslnou restrikci je práce pro programátora předpokládám na půl dne, ale ono se z nějakýho důvodu prostě nechce. Myslel jsem, že cílem jakýkoliv firmy kromě zisku je i poskytovat služby. U vás to zřejmě neplatí.
  20. Jen bych tu chtěl shrnout celou situaci a popřípadě dostat i nějakou relevantní odpověď. Nefunguje nic kromě kabelu a cl modulu. Tablet, mobil - sekající se aplikace, když už běží tak zvuk předbíhá obraz, chromecast nefunkční. Smart tv ať už tizen nebo webos aplikace s možností zpětného zhlédnutí neexistuje. V počítači ať už doma nebo v práci nefunkční, monitor připojenej analog nebere. Mám na zkoušku konkurenci na měsíc a bez jedinýho problému tohle všechno šlape. U upc to kromě aplikace do smart tv taky fungovalo. Platím stejně a mám smůlu. A odpovědi typu děláme na tom, letos to možná bude považuju za neskutečnou drzost ze strany Vodafonu. Já totiž platím už teď. Takže pokud nedostanu nějakou konkrétnější odpověď, mizím a neděkuju.
  21. Wilbur

    Přechod na Vodafone TV

    Já jsem rozhodnutej. Pokud mi nepůjde tv v práci na monitoru, jakože asi ne, končím. Dneska si naštěstí můžu vybrat, komu budu platit a za co.
  22. Zdravím. Na kanále Chuck TV UHD mám na tv LG uprostřed obrazu asi 1cm silný svislý pruh. Je i na zmenšeným obraze v tv průvodci, taže předpokládám, že obrazovkou to není. Na kanále CHuck TV v HD rozlišení nic takovýho není. Nemá někdo stejnou zkušenost? Při přehrávání UHD filmů taky žádnej problém.Používám CL modul do tv. Díky za reakce.
  23. Zajímal by mě důvod, proč wifi vůbec vypínat. Jestli finanční úspora, tak ta je mizivá. Jestli zdravotní, pokud bydlí v bytě a ne někde na samotě, je přínos dle mého názoru iluzorní. Stačí se podívat do nějaké aplikace, kolik wifin chytnu doma, a ty nikdo nevypíná. O ostatním elektromagnetickým záření nemluvě.
  24. Díky za rady, tak uvidim. Firmware mám asi novej H3.9...Ještě zkusim baterky v DO...
  25. Verzí SW tam je několik - HS_22.0.62.d nebo nastavení HS_22.0.64.b....STB po vyndání programu vždycky běžel min.15 minut...
×
×
  • Vytvořit...