June 6, 20196 yr V Mostě opět výpadky obrazu .Vypadá to jako zakódovaný obraz (hlavně programy Discovery )barevný kostičky. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
June 7, 20196 yr před 16 hodinami, Filip0000 napsal: 3 V Praze jako takové nedocházelo k "delšímu" kostičkování obrozu jako v okolí Praha a Teplicku. Mohlo dojít k velmi krátkému výpadku vlivem přepnutí na záložní trasy - - Jiná služba nic UPC
June 7, 20196 yr technik - já ti nevím ale včera večer programy DISCOVERY vůbec nesledovatelný pořád výpadky signálu barevný kostičky.Poslední dobou mám asi slabší signál ,nějak mě neutáhne všechna zařízení to je TV+ HD DVR Mediabox + HD Mediabox .Začala to zlobit co jsem si koupil novou televizi LG OLED .Nemůže mít větší spotřebu signálu? Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
June 7, 20196 yr V té době byla v Praze celkem velká bouřka, takže to by mohla být příčina i když u vás v Mostě nepršeloBouřka může být i nad vysílacím stanoviśtěm a v ČR bude svítit sluníčko ...Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
June 7, 20196 yr programy DISCOVERY tak nevím ,ale dnes stejný problém na cihle výpadky barevné kostičky + na chvíli i šedivý obraz. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
June 7, 20196 yr Asi máš doma špatný signál, zkontroluj na kterých kanálech to konkrétně dělá, jestli se to týká jednoho, více multiplexů. A porovnej to se seznamem zde https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/dokumenty/Frekvencni_prehled_digitalni_kabelove_televize.pdf Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 16, 20196 yr podle modemu je Downstream mezi 38.1 až 39.4 SNR a Upstream mezi 43.7 až 45.0 POWER hodnoty jsou podle Modemu na CIHLE ( HD DVR Mediabox).Je to zajímavé to rušení se vyskytuje MULTIPLEX 16 ,frekvence: 762 MHz nepravidelnou hodinu .Ale je to dost otravné bud nejde zvuk nebo se úplně rozpadá obraz a potom šedá obrazovka.Nikdo neví kde hledat problém. Edited June 16, 20196 yr by Pavel m Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
June 16, 20196 yr Zřejmě nějaké rušení, ještě mrkni na modemu na úroveň přijímaného signálu na downstreamu (dBmV), jestli není nízká. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno