Odesláno 8. prosince 2019 5 let Poslední dobou je Horizon GO poměrně spolehlivé, jako ideální kombinace mi přijde CA modul + Horizon TV na AppleTV - - - - Praha
Odesláno 8. prosince 2019 5 let Musím si porovnať balíčky, ale neviem ktorý balíček mám porovnávať z Horizon Go. Z tým LIVE TV je pravda ale v mojom pripade veľkú časť veci pozerám z archívu možno až cez 90% a preto ma ten ich box dosť zlosti
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Musíme počkat na “Vodafone TV” appku. Moje konspirační teorie je ze koupi Sledovani TV se kterými už spolupracuji
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Taky si myslím, že teď vůbec nemá cenu řešit změny u Horizonu, když bude stejně končit a bude nová platforma. Akorát teda pevně doufám, že pokud by náhodou došlo ke koupi Sledování TV, tak programová nabídka zůstane zachovaná tak, jak je teď (u Sledování TV nemají VH1 a VH1 Classic, kanály MTV, Power TV atd..) a bude se doplňovat. Vlastně jestli se něčeho v souvislosti s převzetím UPC od Vodafonu bojím je to, aby nějak neomezovali nabídku hudebních stanic, jinak jsem spíš optimista. Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Nemyslím si, že by Vodafone udělal takovou akvizici. Spíše bude čerpat z vlastních korporátních zdrojů, tedy z poboček v zahraničí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Citovat Bylo by super kdyby Vodafone koupil prava na Fortuna ligu a Ligu mistru 😄 At nemusim platit taky O2 TV navíc...ale třeba O2 příjde s appkou pro ATV dříve 😄 to budou dilemata 😄
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Kabelový operátor nekupuje nějaká práva ke sportům (takže ani VF ne), to si vždy zařizuje konkrétní televizní stanice. - - - - -
Odesláno 12. prosince 2019 5 let před 22 hodinami, Adolf.Shitler napsal: Kabelový operátor nekupuje nějaká práva ke sportům (takže ani VF ne), to si vždy zařizuje konkrétní televizní stanice. Chápu....O2 je bohužel operátor, který provozuje i vlastní kanály...
Odesláno 12. prosince 2019 5 let Vodafon se prý při koupi UPC musel zavázat, že nevytvoří speciální kanál, např sportovní, který neposkytne všem konkurentům, takže něco jako Vodafone Sport u nás zřejmě nehrozí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. prosince 2019 5 let Do sportů se asi už žádný operátor na CZ trhu pouštět nebude, protože zkušenost je taková, že kdo to zkusil, ten dopadl jako hubkař, naposledy DIGI. V O2 si to podrží z prestiže i přesto, že to nic nevydělá a spíš se to musí dotovat, ale do něčeho podobného půjde sotva kdo další. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.