Odesláno 23. února 2017 8 let To je zavadzajuce, Horizon go ide na mnohych android smart tv boxoch (CPU S905X, S912,....). Konkretne napr. Nexbox A95X alebo Beelink GT1. Mam aj chromecast 1 generacie ale boxy su podstatne vhodnejsie, nie je potrebny ziuaden cast/mirroring naTv.... Ano, měl jsem správně napsat "jediný podporovaný způsob, jak dostat obraz z Horizon Go na obrazovku TV, je použití Chromecast/Google Cast". U android smart tv boxů je to trochu loterie, jestli na něm bude Horizon Go fungovat v závislosti na verzi Androidu a konfiguraci HW. V případě použití Chromecast/Google Cast tahle loterie odpadá. Také je potřeba rozlišovat "Casting" a "Mirroring". Aplikace Horizon Go provádí "casting", kde stream teče přímo do Chromecastu (nebo jiného zařízení podporujícího "Google Cast"). Obraz je v plné kvalitě, kterou dokáže služba Horizon Go poskytnout, telefon je po úvodním sestavení streamu možné klidně zamknout / vypnout / odnést pryč. V tomto případě žádnou výhodu v zakoupení a používání dalšího android boxu k TV nevidím. Ale také nikomu ten android smart tv box nerozmlouvám. Je to fajn věc. Ale pro obyčejného diváka, který chce pořad z Horizon Go zhlédnout na obrazovce TV je Chromecast přece jen výrazně jednodušší a levnější (Chromecast 2 lze pořídit za cca. 1200 Kč). Navíc podpora "Google Cast" se stává integrovanou součástí některých smart TV, takže není třeba dokupovat Chromecast. Jediná nevýhoda "Castingu" z Horizon Go je, že tato funkce není povolena pro pořady ve videotéce MyPrime. To je ale zřejmě záležitost licenčních práv vyjednaných UPC pro filmy v MyPrime. Pro živé vysílání i zpětné zhlédnutí "Casting" funguje bezvadně. Mimochodem, ty filmy, které jsou ve videotéce MyPrime snadno oželím .
Odesláno 2. března 2017 8 let Dobra sprava... UPC pri webovej televízii Horizon Go opustí Silverlight, nasadí HTML5 viac na: http://www.zive.sk/clanok/123517/upc-pri-webovej-televizii-horizon-go-opusti-silverlight-nasadi-html5
Odesláno 2. března 2017 8 let Řešil se tu Horizon Go pres chromecast(2). Funguje to i bez mobilu/tabletu, například z notebooku, nebo jak to jinak ovládat, když ma někdo hloupý mobil?
Odesláno 2. března 2017 8 let Ano, dá se ovládat z prohlížeče Chrome z notebooku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 2. března 2017 8 let Dobra sprava... UPC pri webovej televízii Horizon Go opustí Silverlight Nepodstatne pri dobre fungujúcej aplikacii.
Odesláno 2. března 2017 8 let Dobra sprava... UPC pri webovej televízii Horizon Go opustí Silverlight Nepodstatne pri dobre fungujúcej aplikacii. Ale aplikace není pro Linux, televize atd. Teď by mohl stačit jen prohlížeč s HTML5 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 2. března 2017 8 let Pouzivam tuhle srandu a nestezuju si:http://www.evolveo.eu/cz/androidstick-q3-4k Ale tech zarizeni jsou mraky. Zdravím, děkuji za radu. Funguje to OK.
Odesláno 6. března 2017 8 let Ano, dá se ovládat z prohlížeče Chrome z notebooku. Tak jsem tedy zakoupil a nic. Horizon go v chrome nefunguje. Zkoušel jsem i Win10 Horizon go aplikaci a tam jsem neviděl možnost posílat na Chromecast. Přehlédl jsem něco? Jak správně používat Horizon go na Chromecast z notebboku.
Odesláno 6. března 2017 8 let Zdravím, od včerejška mi nefunguje horizon go na pc. Používám mozillu, zkoušel jsem i explorer, ale pokaždé video nelze přehrát a to jak živé tak zpětné přehrávání. Předtím vše fungovalo. Na mobilu a notebooku vše funguje. Jediné co jsem s pc dělal tak jsem měnil RAMku. Nevíte jestli je chyba u mě nebo na straně UPC?. Díky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.