Odesláno 27. října 2015 10 let ahoj s Horizon Go na androidu mám docela problém, protože mám na všech stanicích takový namodralý obličeje, na tabletu jsem už zkoušel i vrácení do továrního nastavení a dodám že youtube (aplikace) ale i videa nahraný přímo v tabletu běží normálně jedná se o tablet Prestigio PMP5101C3G Quad s androidem 4.2.2 nevíte někdo co s tím? Poslední funkční verze na tomto tabletu (a i mnoha dalších) je 2.1.5 http://thaischumi.sweb.cz/com.lgi.orion ... 5_7402.apk Od 2.1.6 vypadá takhle: Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 28. října 2015 10 let opravdu starší verze funguje a díky moc za odkaz ale musím říct že UPC vtom má teda pěknej bordel
Odesláno 31. října 2015 10 let Horizon apk verze 2.2.4 úplně skvěle šlape na Fire Kindle (Android 4.4.2)
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Ti, kdo nemáte plnou nabídku, fungují Vám i neobjednané programy? Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 10. listopadu 2015 9 let Neví prosím někdo jak odstranit vadu u horizon go - na notebooku se mi stále seká a chrčí zvuk,běžně na netu to u videi nedělá na klas.pc vše v pohodě,na notebooku to dělá jak u wifi tak i přes kabel-prohlížeč jsem měla mozillu i exploder což mi doporučili-žádná pomoc už si nevím rady co to způsobuje děkuji
Odesláno 10. listopadu 2015 9 let Mne vadi, ze se musim jak chuj na svym PC pokazdy prihlasovat, pritom na mobilu i tabletu to neni treba. Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 11. listopadu 2015 9 let Tak máte něco špatně v PC. Nemažete si třeba cookies? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. listopadu 2015 9 let Dělá mě to samé na všech PC. Stále dokola se přihlašovat. Win 10/64, IE. Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Odesláno 11. listopadu 2015 9 let Stejnej problém, nutnost neustálýho přihlašování. A to i když to mám jenom na jednom PC a nic neměním.
Odesláno 11. listopadu 2015 9 let Ano, taky mě to otravuje - ikdyž je tam zatržítko pro zapamatování přihlášené osoby, které nejspíš nefunguje.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.