Návštěvník Maxe21 Odesláno 15. října 2018 Sdílet Odesláno 15. října 2018 (upraveno) Zdravím, plánuje se nějaká aktualizace na HD PVR Box, stále mám verzi 2.1.60.7_RC8.1 . Chybí mi možnost přemístění oblíbených programů a v EPG nám vše programy i když mám vytvořené oblíbené programy. Navíc jsem včera byl u kámoše ten má starý HD Box a má novou verzi, která vypadá o dost lépe. U dražšího boxu stále nic, pracuje se aspoň na nějakém upgradu. Ocenil bych i aplikaci HBO Go ať nemusíš obraz pořád přenášet přez chromecast Upraveno 15. října 2018 uživatelem Maxe21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. října 2018 Sdílet Odesláno 16. října 2018 To oznamuješ, nebo se ptáš? 😉 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. října 2018 Sdílet Odesláno 17. října 2018 HD PVR boxem myslíte starý černý Kaon nebo myslíte HD DVR box značky Peace s Horizon prostředím? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 17. října 2018 Sdílet Odesláno 17. října 2018 Jelikož starý Kaon neměl žádné problémy s řazením kanálů ani se zobrazováním nechtěných kanálů v EPG, tak bych si dovolil tipnout, že ten to nebude 😉 Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 18. října 2018 Sdílet Odesláno 18. října 2018 U mně aktualizace HD Mediaboxu, neproběhla bez problémů. EPG mi nenabízelo menu(sledovat živě, přehrát od začátku, info a další), rovnou to program začalo přehrávat. Restart set top boxu, to naštěstí vyřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 19. října 2018 Sdílet Odesláno 19. října 2018 Tak to stále nefunguje, jak má. Dnes jsem zase musel restartovat STB, protože jinak se mi programy rovnou začnou přehrávat místo, abych vyskočila nabídka, co chci spustit. Ted ta nabídka vyskočí, když v EPG kliknu na OK, na právě běžící program. Pokud je to program, který byl odvysílaný, rovnou se zapne zpětné zhlédnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 19. října 2018 Sdílet Odesláno 19. října 2018 Jen takový dotaz: Téma se zabývá aktualizací HD PVR Mediaboxu (tedy "cihličky"). Ty píšeš o "cihličce", nebo "malém" Kaonu? Já jen, aby jsme tu věděli, o čem že je vlastně řeč. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 19. října 2018 Sdílet Odesláno 19. října 2018 Téma se zabývá aktualizací HD PVR Mediaboxu, ale chtěl jsem jen ukázat, že problém má i Kaon KCF-SA700(HD Mediabox). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 19. října 2018 Sdílet Odesláno 19. října 2018 Ale tohle (aspoň pro mě) není chyba, naopak, to je výrazné zlepšení, takhle by se to v EPG mělo chovat. Pro mě bylo jednou z nejvetších nevýhod přechodu ze starého Kaonu na tenhle právě to hloupé chování, kdy po stisku OK se program nepustí hned, ale zobrazí se menu. Menu by se mělo objevit jen po stisku jiného tlačítka (třeba Samsung na to má Tools), ale na tomhle ovladači žádné takové tlačítko není. Asi by na to šlo použít některé jiné, které není v EPG aktivní, třeba DISPLAY nebo některé z barevných... Bohužel mně to lepší chování (pro živé vysílání) trvalo jen do prvního restartu, pak se zase vrátilo to staré, což mě mrzí. Aspoň že u ZZ to zůstalo funkční. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 19. října 2018 Sdílet Odesláno 19. října 2018 To tlačítko by to vyřešilo. Takhle to jen zpomaluje, musím pustit pořad a až pak můžu zjistit informace o pořadu či pokračovat ve sledování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.