Jump to content

Odstoupeni od smlouvy

Guest carodejdobrodej

Recommended Posts

Guest carodejdobrodej

Zdravim, neustale mi nefunguje zpetny prehravani na tv

Na tabletu aplikace hlasi ze mam moc pomaly net coz je pri rychlosti co mam mit absurdni

Uz me to nebavi a chtel bych zrusit smlouvu. Jde ro nejak kdyz mi nefunguji sluzby jak maji, nebo to je podchyceny proste tak ze mam smulu? Diky za odpovedi

Edited by carodejdobrodej

Zpetne prehravani je ze strany UPC deklarovano jako "doplnkova sluzba zdarma", takze jeji funkcnost bohuzel neni garantovana.
Z toho vyplyva, ze dozadovat se neceho na zaklade nefungujiciho zpetneho prehravani je bezpredmetne... bohuzel.

před 1 hour , carodejdobrodej napsal:

Zdravim, neustale mi nefunguje zpetny prehravani na tv

Na tabletu aplikace hlasi ze mam moc pomaly net coz je pri rychlosti co mam mit absurdni

Uz me to nebavi a chtel bych zrusit smlouvu. Jde ro nejak kdyz mi nefunguji sluzby jak maji, nebo to je podchyceny proste tak ze mam smulu? Diky za odpovedi

Minimální zaručená doba připojení internetu je 95%.

Minimální zaručená úroveň kvality televize je 90%.

U Horizon není uvedený žádný údaj o garantované kvalitě. I když se jedná o bezplatnou doplňkovou službu, nemyslím si, že by to UPC zbavovalo odpovědnosti za dodání služeb. Kdyby vám obchodník fyzicky nabídl k objednávce dárek, tak by se i na ten dárek vztahovala záruka a musel by vám ho dodat. 

před 3 hodinami , carodejdobrodej napsal:

A Jakou rychlost máš na tom tabletu? Nedávno jsem řešil stejný problém a bylo to způsobené zarušenou wifi, stačilo na routeru přeladit na jiný kanál a už to zase běží jak má, takže hned všechno Nesváděj na UPC.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Jj, pocitacova negramostnost populace se projevuje cim dal vic.
Ze rychlost UPC tarifu je neco uuuplne jineho nez rychlost pres wifi... a ze rychlost, kterou si prectou nekde v GUI tabletu/telefonu (typicke cislo jako 72, 150 nebo 300 Mbit/s) je neco uuuplne jineho nez realna prenosova rychlost... to dochazi malokomu.

Mám (platím) tarif 300/20 Mbi/s, rychlost uploadu 20 Mbi/s. Skutečná rychlost uploadu je, podle výše uvedeného oficiálního serveru UPC, vždy 0 Mbi/s (nula).

Mohu to považovat za neplnění smlouvy ze strany UPC a vyvozovat z toho důsledky?

Edited by Retiree
překlepy

Je potreba zmerit realnou rychlost pri realnem a praktickem pouziti, zadne synteticke testy.
Napr. tohle jsem mel na tarifu 300+ vcera vecer pri stahovani JDownloaderem z FastShare (cca 7 GB, screesnhot ze cca dvou tretin stahovani):
image.png.4151b2985758c7df637fa9185fa5ed30.png

Guest Patri.k

To bude asi nějaká chyba, když si to vezmete logicky, uz jen to že někam vložíte svůj příspěvek, tak se musí data odesílat (uploadovat), takže určitě nulový upload nemáte.