Odesláno před 5 hodinami5 hod @Marek-26 Podle odpovědi od Ondry, kterou jsem citoval výše, to právě při přechodu z vlastního na pronájem jde(aspoň tak jsem to pochopil) Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod @1woko Máš pravdu, já si to odvodil blbě, já myslel, že to nejde oběma směry. V tomhle bych věřil Ondrovi. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 3 hodinami, Marek-26 napsal:@kotasek pokud je Compal v pronájmu, tak ne.ne, vse tedy i Compal mam koupeny a jak bude ukoncen chtel jsem si pronajmout Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem kotasek Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod Centrum péče @kotasek V tomto případě to nebude problém - dodatečné dodání modemu do pronájmu je možné bez nutnosti rušení současné služby. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.