April 20Apr 20 Resim navigaci a computer na kolo a napadlo mne vyuzivat svuj starsi telefon, Mam neomezeny tarif a porizeni dalsi datove SIM je udajne mozne za 107,-Kc/mesic. Prijde mi to zbytecne drahe. Zajimave je taky to, ze ChatGPT mi tvrdi, ze u Vodafonu je mozne k drazsim tarifum dostat datovou SIM zdarma. Nemate nekdo nejaky typ? Edited April 20Apr 20 by homberg Super BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
April 20Apr 20 @homberghttps://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/studentska-nabidka/druha-datova-sim/K jakým tarifům můžu získat SIM se sdílenými daty?Hodí se pro váš tablet, notebook, chytré hodinky, zabezpečovací zařízení nebo třeba auto, pokud připojení přes SIM umožňuje.Díky sdílenému internetu můžete využívat jeden datový balíček na více SIM kartách a tedy zařízeních zároveň. Svůj tarif tak využijete opravdu naplno.Jaký máte tarifKolik SIM pro sdílení dat můžete mítJaký je měsíční poplatekRed Basic/Standard/ExtraStart 130 a Start 250Red NaplnoStart 100 / 200 / 500 minutBusiness Start/Standard/Medium/Maxiaž 3 SIM karty107,91 Kč za 1 SIMRed LTE a Business Red LTE tarify#jetovtobě 20 GBRed Data+ 10 GB1 SIMv ceně tarifuRed Data+ 20 / 40 GBaž 3 SIMv ceně tarifuBusiness Neomezený Maxi 5GBusiness Neomezený Extra 5G OneNumberBusiness Neomezený Extra 5G StreamBusiness Neomezený Elite 5G1 SIM s neomezenými daty543,29 Kčk neomezeným tarifům sdílenou kartu nelze mít Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
April 20Apr 20 Pokud na tom kole pojedeš i s telefonem, co běžně používáš, co na něm zapnout hotspot a schovat si ho někam a na řídítka či kam si dát ten starší kousek připojený na ten hotspot. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
April 21Apr 21 No ale pak by k tomu svému primárnímu tlf potřeboval ještě powerbanku bo hotspot žere baterku jako prokoplý. To by už tahal sebou "zbytečně" dvě zařízení navíc a to dle mě nechce, když uvažuje o nějakém dědouškovi na kolo pro tyto účely.A jaký je tedy hlavní rozdíl v SIM se sdílenými daty a One Number? Neplní to stejný účel? Edited April 21Apr 21 by Komár Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
April 21Apr 21 A ty bys vyjel na kole s mobilem dědouškem, se kterým bys možná ani nezaplatil, nebo si z něj nezavolal?Možná bych zvolil nějaké odolné pouzdro, držák na kolo a jezdil s používaným mobilem a jestli existuje tak i nějaké pojištění, kdyby se něco přihodilo.Eventuálně lze volat, platit i mít navigaci v hodinkách. Edited April 21Apr 21 by Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
April 21Apr 21 Já bych hlavně nikam na kole nevyjel :-DKdysi zamlada jsem jezdil na kole furt (vyšší stovky kilometrů ročně), ale co jezdí za individua dnes na kolech a za pošuky v autech po silnicích, tak už se na kolo a silnici nehrnu, i když já jezdil spíše lesy, sjezdovky atd., silnice jen pro přejezdy někam.A já bych platil hodinkami :-) Ale tlf stejně sebou člověk dnes pořád tahá. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
April 21Apr 21 Otázka je, jakou vidinu má @homberg s tím "Resim navigaci a computer na kolo"On to každý vidíme jinak, proto i různé návrhy. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
April 21Apr 21 před 17 hodinami, homberg napsal:Resim navigaci a computer na kolo a napadlo mne vyuzivat svuj starsi telefon, Mam neomezeny tarif a porizeni dalsi datove SIM je udajne mozne za 107,-Kc/mesic. Prijde mi to zbytecne drahe. Zajimave je taky to, ze ChatGPT mi tvrdi, ze u Vodafonu je mozne k drazsim tarifum dostat datovou SIM zdarma. Nemate nekdo nejaky typ?Stáhni si doma do staršího telefonu mapy.com,V rámci této app si stáhni mapy,které potřebuješ a ty můžeš používat offline.Naplánuj si trasu,ulož si je a začni v klidu bez dat používat.Sám to takhle využívám na dovolených(Norsko,Skotsko,,Polsko atd) Edited April 21Apr 21 by namec - - - - Brno-Kohoutovice
April 21Apr 21 @Technikus Javor, sto hlav, sto chutí. Tady jde ale hlavně o chuť @homberg Nechal jsem se unést :-)@namec Vidíš, to mě nenapadlo mu doporučit a dokonce si platím Premium verzi u map, protože to používám zcela běžně :-) Já se tak upnul na ta data co psal, že tohle mě netrklo. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
April 21Apr 21 Navíc u Prémiové verze si můžeš stáhnout kolik chceš států.Hodí se třeba,když plánuješ vejlet někde na hranicích a víš,že budeš hranice překračovat sem a tam.U základní verze si můžeš stáhnout pouze jeden stát.A 250 kc ročně za prémiovoiu verzi mě přijde směšné - - - - Brno-Kohoutovice