Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvukové stopy na set-top boxu

Doporučené odpovědi

Odesláno
  • Autor
před 3 hodinami, Standa napsal:

Luboši, pochopíš konečně, že Vodafone odvysílá to co WB pošle? To že to vidíš na Prime video s tím nemá nic společného. Je to jiná platforma ...

Vodafone nemůže udělat nic jiného, než ze informuje programera o chybě a může jen čekat, co s tím udělají ...

Stando tebe se nikdo na nic neptal a je mi celkem jedno kdo za to může! Platím tv vodafone a je to jejich starost. WB určitě dabing nedělá. Sbírate tady posty i ta tupá guma z penálu? To jste borci ale klnikomu neradite a víte o tom kulový tak se tu nemotejte pořád. To si ještě nepochopil?

• Start
  • sLimitem S
  • Základní
  • Vodafone TV Standard box
  • Brandýs nad Labem-St
Odesláno
před 2 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

@Luboš Mrzí mě, že se chyba opakuje, provozovateli TV stanice jsme připomínky předávali, bohužel toto není věc, kterou bychom mohli napřímo ovlivnit, pokud provozovatel neodvysílá pořad s dabingem, je to jeho rozhodnutí (ať už jde o chybu, nebo úmysl).

A co na tom zas nechápeš ty Lubošku? Co výpověď celého českého vedení VF by ti stačila nebo rovnou popravit?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
  • Test rychlosti internetu
Odesláno
před 2 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

@Luboš Mrzí mě, že se chyba opakuje, provozovateli TV stanice jsme připomínky předávali, bohužel toto není věc, kterou bychom mohli napřímo ovlivnit, pokud provozovatel neodvysílá pořad s dabingem, je to jeho rozhodnutí (ať už jde o chybu, nebo úmysl).

konečně to někdo řekl i z VF panu @Luboš že to není chyba vf, ALE PROVOZOVATELE.

a pokud Vám to vdí, můžete odejít z VF a jít jinam, ale tam si nepomůžete

• Premium+, DSL 100
  • sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Telefon 30, Apple TV
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Přesto bych se přimlouval za to, aby VF zaměstnal několik desítek tlumočníků, kteří by v případě nedodání české zvukové stopy okamžitě začali simultalní překlad.

Byla by škoda pro takovouto malichernost přijít o zákazníka @Luboše

před 4 hodinami, Luboš napsal:

Stando tebe se nikdo na nic neptal a je mi celkem jedno kdo za to může! Platím tv vodafone a je to jejich starost. WB určitě dabing nedělá. Sbírate tady posty i ta tupá guma z penálu? To jste borci ale klnikomu neradite a víte o tom kulový tak se tu nemotejte pořád. To si ještě nepochopil?

Tak nějak jsem neviděl, že by tvůj příspěvek byl adresován konkrétní osobě, takže jsem pouze zareagoval na tvůj příspěvek ...

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Já jsem rád, že tady všichni podporují toho komu platí, ale stejně mně to nedá: podle vaší logiky, kdyby se vysilatelé vyprdli na VF a přestali by mu dodávat program, tak by to z hlediska diváka také nebyla chyba VF? Mně asi něco uniká - platím si VF TV a ne broadcastery. S nimi to má mít pořešené ten komu platím a ten z mého pohledu odpovídá za program, který mi dodává, včetně jeho kompletnosti. Přijde mi to, jako si pronajímat auto a zjistit, že nebrzdí. Pronajímatel by teda podle vaší logiky mohl říct - to není můj problém, ale toho, kdo mi auta dodává. A uživatelé vozidel bez brzd by to omlouvali a podporovali by pronajímatele - než by skončili pod útesem.
Hele, nejde mi vůbec o toho zoufalého člověka Luboše. Jenom mě překvapuje, kolik je tady ovcí, co by si nechali kálet na makovici a ještě by se radovali.
Já mám smlouvu s Vodafonem. Pro mě Vodafone zodpovídá za to, co mě dodává a v jaké kvalitě. Je na něm, aby si ohlídal subdodávky - co je mně do toho že mu to moc nejde. Já chci to, za co si platím.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5
  • One Net
  • Praha Žižkov
Odesláno

@Medvěd Když Vodafone nedostane od Novy film s dabingem tak ho má podle tebe nadabovat?

před 6 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

Co jiného může dělat? Taky nechápeš co Ondra napsal?

Co tě u VF drží? Nebuď ovce, nenech si kakat na hlavu a jdi k růžovým nebo kyslíku.

Ahoj.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno

@Medvěd vím, že to sem nepatří ale je to podobná věc, např, od minulého pondělí řeší konkurenční operátor problémy s TV po vydání update Android na TCL televizory, operátor vydal opravné 3ks aktualizace, a nepomohlo to. Je potvrzena chyba na straně TCL, a vyjádření TCL? Pracujeme na nápravě a datum opravy je individuální. A operátor s tím nic neudělá jelikož to není její chyba. Takže v tomto případě, když je chyba v Android systému má jí řešit také operátor? To snad ne, a s dabingy je to stejné, oni upozorní a požádají o opravu, ale kdy to bude nikdo neví (a za pár dnu se to může opakovat)

a sám pracuji na technické podpoře (a ne na podpoře VF) a ne vše jde jednoduše jak si zákazníci myslí, je noho věcí okolo co operátor neovlivní

Upraveno uživatelem kautskym

• Premium+, DSL 100
  • ALLinONE
  • Telefon 30, Apple TV
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Pokud nejde pořad přehrát, je to na VF.

Pokud tam chybí na české stopě dabing, podíval bych se do programu co tam je uvedeno a případně to srovnal s jiným operátorem. Pokud to jinde je česky, je to na VF. Pokud to jinde česky také není, není to na VF.

Jelikož ale třeba HBO vysílá premiéry anglicky s titulky a s dabingem až následně a Cartoonito dodnes dabing některých pořadů a především přestávek nemá, hledal bych problém spíš u WBD - tedy provozovatele stanice, kde mi přijde pravděpodobnější že to je chyba/záměr u něj. A s tím VF neudělá prakticky nic.

Takhle snadno se to dá shrnout.

Jinak pro srandu, pamětníci KabelPlus si možná vzpomenou, že Vodafone (tehdejší) opravdu dabing k pořadům vyráběl - nejen skrze KabelPlusFilm, ale i kanály TNT, Discovery a Eurosport. Ale to je pravěk před 30 lety...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

tak jsem koukal a program TLC má jediný Vodafone růžový ani modrá jej nemá, takže nemá možnost @Luboš vyzkoušet a proto je u VF a stále nadává
EDIT. máš pravdu @namec napsal jsem to špatně do vyhledávače, to ovšem nemění že @luboš nadává a neví kde je chyba

Upraveno uživatelem kautskym

• Premium+, DSL 100
  • ALLinONE
  • Telefon 30, Apple TV
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Tlc ma TM v nabídce

Před hodinou, dad18 napsal:

@Medvěd Když Vodafone nedostane od Novy film s dabingem tak ho má podle tebe nadabovat?

Co jiného může dělat? Taky nechápeš co Ondra napsal?

Co tě u VF drží? Nebuď ovce, nenech si kakat na hlavu a jdi k růžovým nebo kyslíku.

Ahoj.

By si moc nepomohl.Když prostě někdo nevyrobí k pořadu dabing/titulky,tak prostě nebudou ani u Vf,ani u TM,O2 a dalších .Ale to bohužel @Luboš nikdy nepochopi

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 3

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague