Odesláno před 13 hodinami13 hod pro @Luboš vyzkoušeno na Magenta TV, OnePlay i Vodafone TV, pořad ze soboty opravdu nemá dabing, ale jelikož to je u všech tří operátorů, tak s tím VF nic moc neudělá není to jejich chyba.Konec hlášení Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 13 hodinami13 hod Krom @Luboš to všichni chápou.Ale Luba si bude mlet porad tu svoji - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 13 hodinami13 hod Pokud tohle pán přesto nepochopí, tak bych už asi fakt reklamoval doktora :D Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno před 13 hodinami13 hod Nepochopil to v dubnu,nechápe to v květnu.A v červnu to asi taky nepochopí - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 13 hodinami13 hod Musím jenom souhlasit Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 13 hodinami13 hod Jako upřímně,kdo se dokáže divat byť na 1 dil pořadu 90 dní snoubenci,tak je asi masochista.A kdo se diva ještě k tomu pravidelně,tak patří pod ochraná křídla docenta Chocholouska - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 11 hodinami11 hod Já už nevím, ale jakoby se tu pořád zaměňovalo několik věcí. Zůstanu u příkladu dabovaného (brr...) filmu.Film nemá český dabing, je tak plošně, na všech platformách vysílán, tedy pouze původní (a klidně i další, nečeské zvukové stopy) - Vodafonu se to netýká, proč také.Film má český dabing a má být s dabingem vysílán, ale např. na VTV česká stopa chybí - za mě chyba na straně VF i v tom případě, že na zvukovou stopu broadcaster "zapomněl", nebo že není ani nikde jinde u konkurence. Jsou dvě možnosti - říct "to oni" a nechat to být, nebo to řešit s vysilatelem. První řešení stupidita, druhé OK. A komunikovat to. Pokud se to děje je to fajn. Nicméně pouhé konstatování - my nic, vina vysilatele je špatně, určitě existují mezi VF a vysilatelem smlouvy o např. technické kvalitě - kam tohle třeba patří.Hele, jsou kanály, kde se česká zvuková stopa neočekává (Deutsche Welle, France 24, ta3, mezzo, nebo třeba ta prapodivná věc, kterou máme kdovíproč v nabídce "Pycckoe Kинo TV1000"), jsou to kanály, které český dabing prostě nemají a je to pochopitelné, nejsou původně pro české prostředí. Pokud ale např, onen WB běžně český dabing má, lze tedy jeho absenci považovat ze strany diváka za chybu. Mimochodem, věřím tomu, že řada diváků si volí balíček programů i podle toho, zda jsou v balíčku programy dabovány.Tohle psaní mě přinutilo projet nabídku VTV od ČT1až do konce. Jednak jsem zjistil, že teď mi to na PC funguje (hurá) a za druhé, že tam jsou imo neskutečné blbosti :-)jo a pro bojovníka dad18, který o mě má takovou péči:před 3 hodinami, dad18 napsal:@Medvěd Když Vodafone nedostane od Novy film s dabingem tak ho má podle tebe nadabovat?Co jiného může dělat? Taky nechápeš co Ondra napsal?Co tě u VF drží? Nebuď ovce, nenech si kakat na hlavu a jdi k růžovým nebo kyslíku.Ahoj.Na hlavu si dělat nenechám a ovce nejsem, mám i tebou výše doporučný Oneplay. Když už sleduji TV, tak skoro vždy tam (lepší aplikace, spolehlivost napříč platformami, bez nesmyslných omezení a pro mě výběr lepších sportovních kanálů). Takže o kakání na mé hlavě ty strach mít fakt nemusíš. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno před 11 hodinami11 hod Autor no jo ještě že tu jste a můžete mě urážet, já vím že to operátor překupuje, vodafone od sledovánítv kde dabing taky chybí. ale mě jako zákazníka VF zajíma služba kterou si platím. pokud je na výběr jazyk čeština a angličtina a obojí je anglicky a nemám ani možnost titulek tak je na VF aby chybu napravil. A kouká na to moje žena já na tv nekoukám tak se tu všichni uklidněte. Start sLimitem S Základní Vodafone TV Standard box Brandýs nad Labem-St
Odesláno před 9 hodinami9 hod Tak když pominu, že chyba je u všech operátorů, tak zde je diskuzní fórum a ne technická podpora Vodafone. Tedy řešíte to na špatném písečku a je tedy nutné zavolat na VF linku, pokud chcete aby to bylo co nejdříve opravené Za me jako diskutujícího člena fóra je chyba celorepublikově a chyba je tedy u vysílatele TLC Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Medvěd S tou péčí o nás ovce sis začal ty, já ti to jen vracím aby si neměl pocit, že tě tu nikdo nemá rád.🥰Pořád si mi neodpověděl co má VF dělat když mu třeba ta Nova pošle film bez dabingu. Omluvit se zákazníkům a zjednat nápravu. Jo aha, ale to přece VF udělal, tak co jiného?@Luboš to samé i pro tebe. Chápu, že ti vadí, nepřítomnost češtiny, ale co jiného má VF dělat? A také poprosím konkrétněji než, že sjednat nápravu. A určitě tě nikdo nechce urážet, jen prostě nechápeš, že tady se to nevyřeší a že máš s tím problém si napsal už několikrát, už to všichni víme. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.