Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvukové stopy na set-top boxu

Doporučené odpovědi

Odesláno

@kautskym podívej se na díl S8 E16 co je vysílaný v úterý v jednu ráno, má přímo v obraze napsáno New Episode a ten jediný nemá český dabing.

Ostatní mají. Otestuješ to pro mě a ne pro něj? Díky.

@Luboš Takový jouda jako ty co se registruje jen aby pomlouval a nedokáže na třikrát napsat číslo epizody co řeší, mi fakt nebude radit co mám dělat. @Ondra - Vodafone se ti omluvil tak co chceš víc? Možná to nevíš, ale VF žádný dabing nedělá a vysílá to tak jak to dostane od výrobce.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
  • Test rychlosti internetu
Odesláno

@dad18 S8E16 v úterý v 1:00 ráno mám v českém jazyce

• Premium+, DSL 100
  • sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Telefon 30, Apple TV
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

A máš tam to New Epizode? Ono je to celý nějaký zmatený na tom boxu. když si ten díl pustím tak mám u něj pokračovat prootže je to ten díl co byl už v sobotu.

I když je to v úterý tak je u toho napsáno vysíláno v sobotu 11 dubna 21.00 a vyprší za 10 hod 58 min. Což je divné protože si to pouštím v úterý a když to má trvání sedm dní tak by to mělo vypršet až v úterý a ne dnes večer.

Upraveno uživatelem dad18

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
před 11 hodinami, Luboš napsal:

Prosím vás omluvy mi nepomůžou! Už to bude týden a stále to mluví rusky! V pondělí díl opakovali a také rusky. Musím si tedy tv sjednat od jiného poskytovatele nebo to vyřešíte? Nebo prostě na to kašlete a díl bude rusky?? Takto řešíte problémy že se omluvíte a hotovo? Jsem u vodafone 15 let a to byla chyba teď si od vás nechat vnutit TV. Měl jsem zůstat u sledovánitv. Aplikace je nejhorší co znám a jak vidím tak to řešit taky nehodláte.

Bud v klidu.Ja mám růžového operátora a tento pořad má taky rozhozeny audio.U přednastavené češtiny je audio ruština,u angličtiny je maďarština a u maďarštiny je české audio..Takže chyba není na straně Vf,ale u vysilatele.Přechodem nekam jinam by sis v tomto případě vůbec nepomohl.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Teď tam pokračovat mám (když jsem to spustil), ale neměl jsem 🙂

image.jpg

chci tím od včera říci, žer @Luboš tu na Vodafone utočí zbytečně, když to není chyba VF dle mě

Upraveno uživatelem kautskym

• Premium+, DSL 100
  • ALLinONE
  • Telefon 30, Apple TV
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Tak je to vyřešeno, už tam mám to stejné co ty a hraje to česky. A je to si myslím, že tím, že jak v sobotu tak v úterý tam bylo v pravém horním rohu napsáno New Episode a ta NEBYLA česky. Dnes ten nápis zmizel a už je to česky.

Edit

Tak ta epizoda co byla v sobotu v premiéře už je taky ve zpětném česky. A je zajímavé, že mám u ní napsáno vysíláno v po 13.dubna vyprší za 46 hod. je to sobota v 21.00

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
  • Autor
před 2 hodinami, kautskym napsal:

vypadl mi tam háček - no stane se ,no když se řešíte i háčky, to je smutné

neřeším háček. smazali mi kus zprávy. mělo tam být: Pane výlev, vy tu sbíráte jen posty nebo neumíte číst? Ondra z vodafone psal že je chyba u provozovatele stanice takže vaše chytré rady jsou k ničemu. Navíc jste uplně někdě vedle, díl šel v sobotu a opakují ho v pondělí a uterý. 90denní snoubenci: Od samého začátku S8 E16.

nespamujte tu a nechte to řešit lidi co tomu rozumí díky.

• Start
  • sLimitem S
  • Základní
  • Vodafone TV Standard box
  • Brandýs nad Labem-St
Odesláno

@Luboš ano, že je chyba u provozovatele, tedy vlastníka programu, a vy tady obviňujete Vodafone, který to neurychlí.

K poslednímu příspěvku nemám slov, to za to ani nestojí nic psát

• Premium+, DSL 100
  • ALLinONE
  • Telefon 30, Apple TV
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Autor

Nelze spustit ten co je vysílaný v úterý v 2 ráno! Spustí se ten sobotní.

před 2 hodinami, dad18 napsal:

@kautskym podívej se na díl S8 E16 co je vysílaný v úterý v jednu ráno, má přímo v obraze napsáno New Episode a ten jediný nemá český dabing.

Ostatní mají. Otestuješ to pro mě a ne pro něj? Díky.

@Luboš Takový jouda jako ty co se registruje jen aby pomlouval a nedokáže na třikrát napsat číslo epizody co řeší, mi fakt nebude radit co mám dělat. @Ondra - Vodafone se ti omluvil tak co chceš víc? Možná to nevíš, ale VF žádný dabing nedělá a vysílá to tak jak to dostane od výrobce.

Ty seš jouda! Ondra pochopil a ty se do toho nemotej když stejně píšeš blbosti. Jen tu spamuješ a nadáváš ostatním.

před 18 minutami, kautskym napsal:

@Luboš ano, že je chyba u provozovatele, tedy vlastníka programu, a vy tady obviňujete Vodafone, který to neurychlí.

K poslednímu příspěvku nemám slov, to za to ani nestojí nic psát

Mě ale jako zákazníka vůbec nezajímá kdo je poskytovatel. Vodafone mi poskytuje aplikaci a proto to řeším s VF. A řeším to protože omluva je sice pěkná ale neřeší to že díl chybí.

• Start
  • sLimitem S
  • Základní
  • Vodafone TV Standard box
  • Brandýs nad Labem-St
Odesláno

@Luboš Jsi normální? Je to pořád jeden díl i když je vícekrát opakovaný. A česky už je, protože už tam není new epizode a ty jsou puštěné celosvětově ve stejnou chvíli a pak se udělá dabing který se později přidá.

A že tu nadávám ostatním? Ne, jen tobě a za tím, že si jouda si stojím. Když slíbíš, že se tu už neukážeš tak ti koupím TV u konkurence.

Odra taky pochopil, že si jouda, ale je tu jako zástupce VF a musí být slušný tak ti napsal co napsal,

Edit

koukám, že už neřešíš, že tam není čeština, ale že ti nějaký díl chybí? Hm a jaký ti chybí napíšeš?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague