Odesláno včera v 23:121 den Zdravím, spustím pořad vysílaný v sobotu 90 dní snoubenci a mluví to rusky nebo co to je a přitom mám vybranou češtinu! když vyberu angličtinu tak to mluví španělsky nebo buhví jak!!! přitom na webu pořad mluví normálně česky(slovenský dabing) ! můžete mi někdo vysvětlit chování toho debilního boxu? když totiž pustím pořad předtím a ten skončí tak tento následující pořad mluví česky(slovenský dabing) !!! samozřejmě jen chvíli než ho ten blbej box vypne a vrátí se kde byl. to taky není normální že si spustím pořad a po skončení nehraje další ale vypne se to.. je to nejhorší aplikace co jsem zažil a to mám iptv přes 10 let!!! Start sLimitem S Základní Vodafone TV Standard box Brandýs nad Labem-St
Odesláno před 12 hodinami12 hod Centrum péče @Luboš Pěkný den, Luboši,dohledal jsem, že to je pořad 90denní snoubenci ze stanice TLC a pokud jsem si ho pouštěl přes web, tak je dabing v pořádku. Přesně, jak to píšete vy. Set-top box máte jaký přesně, prosím? Nabízíme / nabízeli jsme 4 různé boxy, všechny si můžete prohlédnout například na https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/. Následně bych předal kolegům zpětnou vazbu. Co se týká přehrání dalších pořadů, pokud přehráváte konkrétní pořad z minulosti, opravdu se spustí jen ten jeden pořad a případně rezerva za ním (čili část dalšího pořadu). To je vlastnost systému. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 11 hodinami11 hod Tak musím dát za pravdu @Luboš, ten zvuk je jak píše. No a dokonce ani na tom webu zvuk nesedí jak píše @Ondra - Vodafone . Ale to je proto, že si Ondra nepustil asi jen ten jeden díl co to dělá. A to je ten co je od 21.00 hod. Ostatní díly před a po česky dabovaný jsou.Nikdy jsem to neviděl, neznám ani stanici, ale nemůže to být tím, že jako u jediného dílu je napsáno New Episode přímo i v obraze a že do češtiny se to namluví až později?Jinak ten první jazyk je rusky a ten druhý je maďarsky.A Luboše bych pokáral za to, že když chce nějaké vyjádření tak by měl nejprve on dát přesné info, protože těch dílů je tam i v sobotu hodně. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 10 hodinami10 hod [offtopic]@dad18ježišmarja, nikoho nekárej 🙄 hlavně že se tu ukázal a vůbec něco napsal, jakákoliv snaha se cení 🤔[/offtopic] Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 10 hodinami10 hod Kdepak, musím ho pokárat za nepřesné info ze kterého udělalo Ondru podvodníka😀. Kdyby napsal který díl je to konkrétně tak se na něj Ondra podívá a uzná problém se zvukem. Ale těch dílů je tam hodně a nedivím se mu, že netestoval všechny. Já jo, dnes mám volno a čas.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 10 hodinami10 hod Jestli by takovou pečlivku neocenil někdo z Vodafone 😇 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Myslíš, že je Luboš z generace sněhové vločky a mé rejpnutí ho zničí tak, že si něco udělá? Tak to se mu hluboce omlouvám. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 10 hodinami10 hod Tak nikdy nevíš, jak s někým zacloumá kdejaké rejpnutí Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod @Technikus se mi vysmíváš, že jsem vyřešil tu zvukovou záhadu?😭 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 10 hodinami10 hod Já jsem vážnější než kdy dřív. Proč bych se vysmíval? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.