Odesláno před 15 hodinami15 hod Zdravím, spustím pořad vysílaný v sobotu 90 dní snoubenci a mluví to rusky nebo co to je a přitom mám vybranou češtinu! když vyberu angličtinu tak to mluví španělsky nebo buhví jak!!! přitom na webu pořad mluví normálně česky(slovenský dabing) ! můžete mi někdo vysvětlit chování toho debilního boxu? když totiž pustím pořad předtím a ten skončí tak tento následující pořad mluví česky(slovenský dabing) !!! samozřejmě jen chvíli než ho ten blbej box vypne a vrátí se kde byl. to taky není normální že si spustím pořad a po skončení nehraje další ale vypne se to.. je to nejhorší aplikace co jsem zažil a to mám iptv přes 10 let!!! Start sLimitem S Základní Vodafone TV Standard box Brandýs nad Labem-St
Odesláno před 3 hodinami3 hod Centrum péče @Luboš Pěkný den, Luboši,dohledal jsem, že to je pořad 90denní snoubenci ze stanice TLC a pokud jsem si ho pouštěl přes web, tak je dabing v pořádku. Přesně, jak to píšete vy. Set-top box máte jaký přesně, prosím? Nabízíme / nabízeli jsme 4 různé boxy, všechny si můžete prohlédnout například na https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/. Následně bych předal kolegům zpětnou vazbu. Co se týká přehrání dalších pořadů, pokud přehráváte konkrétní pořad z minulosti, opravdu se spustí jen ten jeden pořad a případně rezerva za ním (čili část dalšího pořadu). To je vlastnost systému. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Tak musím dát za pravdu @Luboš, ten zvuk je jak píše. No a dokonce ani na tom webu zvuk nesedí jak píše @Ondra - Vodafone . Ale to je proto, že si Ondra nepustil asi jen ten jeden díl co to dělá. A to je ten co je od 21.00 hod. Ostatní díly před a po česky dabovaný jsou.Nikdy jsem to neviděl, neznám ani stanici, ale nemůže to být tím, že jako u jediného dílu je napsáno New Episode přímo i v obraze a že do češtiny se to namluví až později?Jinak ten první jazyk je rusky a ten druhý je maďarsky.A Luboše bych pokáral za to, že když chce nějaké vyjádření tak by měl nejprve on dát přesné info, protože těch dílů je tam i v sobotu hodně. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod [offtopic]@dad18ježišmarja, nikoho nekárej 🙄 hlavně že se tu ukázal a vůbec něco napsal, jakákoliv snaha se cení 🤔[/offtopic] Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 1 hodinou1 hod Kdepak, musím ho pokárat za nepřesné info ze kterého udělalo Ondru podvodníka😀. Kdyby napsal který díl je to konkrétně tak se na něj Ondra podívá a uzná problém se zvukem. Ale těch dílů je tam hodně a nedivím se mu, že netestoval všechny. Já jo, dnes mám volno a čas.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Jestli by takovou pečlivku neocenil někdo z Vodafone 😇 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Myslíš, že je Luboš z generace sněhové vločky a mé rejpnutí ho zničí tak, že si něco udělá? Tak to se mu hluboce omlouvám. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak nikdy nevíš, jak s někým zacloumá kdejaké rejpnutí Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod @Technikus se mi vysmíváš, že jsem vyřešil tu zvukovou záhadu?😭 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Já jsem vážnější než kdy dřív. Proč bych se vysmíval? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.