Odesláno středa v 08:05 4 dny před 11 hodinami, paffko napsal:No a když o poukazy a nabídky třetích stran nemám zájem (protože to je stejně většinou sh*t)? :)No, tak nedáš souhlas a celé Happy tě může nechat klidným. Nikdo ho nikomu nenutí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno středa v 15:40 3 dny A to je pravě ta má pointa. Že na celý VF Happy je jeden souhlas… VF nabídky mě baví. Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno čtvrtek v 18:08 2 dny Vyhrál jsem ve stiracim losu internet na 7 dni zdarma ale nějak to nefunguje někdo poradí co s tím ? Pořád to píše že odměna byla vyzvednuta ale internet nefunguje (data) . -, Bez kabelu Naplno 5G sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Most,
Odesláno pátek v 08:09 2 dny Centrum péče @Pavla Pěkný den, pokud u svého čísla nemáte vůbec žádný datový balíček, tak vám připojení nezafunguje. Rádi se na to podíváme konkrétně, můžete nám zavolat na *77 nebo napište přes https://tam.je/forum. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 3 hodinami3 hod V 26. 2. 2026 v 19:08, Pavla napsal:Vyhrál jsem ve stiracim losu internet na 7 dni zdarma ale nějak to nefunguje někdo poradí co s tím ? Pořád to píše že odměna byla vyzvednuta ale internet nefunguje (data) .Aby ses dostal k tomu "darku" holt musis zainvestovat a objednat datovy balicek :-) Super, ne? :-) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod já dneska vyhrál prima+ na 3 měsíce zdarma, prej najdu kód v mv+, ale asi sem slepej nebo blbej, nevidim tam nikde nic 😐 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod To je alespoň praktický dárek 🙂Teď už se k němu jen někde dostat. Kupon se může zobrazit až do 48h a měl by být pod službami Vodafone TV > aplikace. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod mně pak ale přišla sms, že kupón je nachystanej 😐 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod No jo, prvního v měsíci a ještě neděle, asi budeš muset vyčkat. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod že by to tam někdo zadával v pracovní dny ručně i v 5 v noci? 🤔 no kdo ví, uvidíme 😐 - sLimitem S Extra - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.