January 20Jan 20 Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se někdy neplánuje postavení Mobilního vysílače (BTS) v Blansko Lažánkách ?Signál je tam dosti slabý nebo není vůbec..Ostatní dva Operátoři jsem koukal že mají BTSku na spodní části LažánekKdyž jsem s mobilem projížděl a zkoumal na jaké BTSky mě to přepojuje tak jsem byl docela udivěný :DBuď jsem byl většiny času připojený na Blansko, Pod Javory 2058/18, panelák na sídlišti PísečnáNebo mě to připojilo až do Šebrova, TV převaděčNebo Ostrov u Macochy, betonový stožár JV od obceCož jsou docela daleko BTSky přes ty Kopce když člověk projíždí udolím a má jednu čárku nebo žádnou službu ...natož v Domech kde je to ještě horšíMěsto už to prý řešilo s T-Mobilem a že by se k němu měli přidat i další dva Operátoři.. ale zatím se nic neděje..https://www.blansko.cz/radni-schvalili-podminky-pro-lepsi-signal-v-lazankach-i-opravu-komunikace-u-kina Edited January 20Jan 20 by Ondra - Vodafone Upraven nadpis Super Fibre sLimitem S, BezLimitu M - Vodafone Station Fibre Blansko
January 20Jan 20 Určitě se výstavba plánuje, také v areálu ČKD. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 21Jan 21 Care Centre Solution @Ardbin Pěkný den, plán na posílení signálu v Lažánkách opravdu máme, nicméně celý proces výstavby je ještě v začátcích. Pokud půjde vše dobře, očekáváme, že ke zlepšení signálu dojde během léta 2027. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
July 1Jul 1 Author Dobrý den tak koukám že se postavili dvě BTSky v Lažánkách, ale ještě nevím koho budou 🤔😅 Super Fibre sLimitem S, BezLimitu M - Vodafone Station Fibre Blansko
July 1Jul 1 Tahle konkrétní BTS na fotce patří T-Mobile. Jestli bude někdy sdílet i s VDF, toť otázka, ale dle zbytku ČR asi ne (ale možná se pletu). - - - - Praha
July 7Jul 7 Care Centre @Ardbin Pěkný den, pár km od Lažánek budeme mít BTS mezi Braníškovem a Maršovem s předpokládaným spuštěním do provozu konec října 2026 :) Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
July 7Jul 7 @Veronika - Vodafone to jsou bohužel jiné Lažánky, ležící poblíž města Veverská Bítýška. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 7Jul 7 Care Centre @tomus Je to tak 🤐 Toto je jiná lokalita. Naši síťaři mi v tuto chvíli potvrdili, to co už tu zaznělo, o naší technologii se nejedná. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha