Odesláno před 2 hodinami2 hod No a přijde ti to správné aby ten kdo byl u VF, pak odešel, už jim neplatí ani korunu tak měl pořád možnost sledovat tv zdarma? Tak právě kvůli takovým vyčůránkům to bude v budoucnu VF vypínat. A o to mi jde celou dobu, proč já mám platit a vychcánek nemusí? Jsem nabroušenej protože takových v mém okolí pár je co zjistili, že když odhlásí tv tak jim tam furt něco hrát bude.Sakra je mi to trapné, ale jak to má konkurence? Tam mají taky v koaxu zdarma programy? Vlastně ani nevím jestli mají tv přes koax, jsem odkojen Karnevalem, UPC a pak VF. To je na medaili. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Ale to já nerozporuji.Je to chyba,ale je na straně VF,že to tam stále pouští.Ale vypnutí TV start není kvůli lidem,co využily chyby VF,ale z mého pohledu potřebují uvolnit nějká místa na síti..Mě to žíly trhat nebude,když to vypnou.Ale hodně lidí mělo nabídku start,tím pádem měli možnost mít HBBtv,z důvodů,že ji dostali jako bonus od VF k netu.A to si myslím je rozdíl třeba oproti lidem,co nemají vůbec nic a mohou stále něco od VF naladit anebo to dostali jako bonus k nějaké službě.Dále je otázka technologických možností.Já když přešel k růžovému operátorovy,tak sem jenom vyměnil modem.Žádná nová zásuvka,žádné tahání nových kábelů.Zdílí spolu optickou sít Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Jo je smůla, že se s tím svezou i jiní, ale těch zas není tolik a VF je i tímhle krokem chce donutit pořídit si box nebo kartu kde to hlídají u jednoho konkrétního. A jak to je s těma volnými stanicemi? Má je taky růžovej nebo kyslík? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Tak růžovej jede jako iptv/ott.Nemá volné stanice.I VF má volné stanice pouze pres DVB-C,ale ne přes net - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 1 hodinou1 hod @namec K tvé otázce. Je jedno, co je na nějaké samolepce, důležité je, co je v té krabičce. Pokud to, co říká samolepka, tak by ti tu zásuvku či ten splitter co je uvnitř vyměnili, protože zásuvka bude na tom výstupu Data propouštět jen do 860MHz. Bude se muset vyměnit za něco, co propouští alespoň 1,2GHz nebo lépe2GHz+. A standardně se dnes dodává splitter se 2 F výstupy, které nemají ořezané pásmo (na obou je tak 5-1208-2000MHz). Tedy parametry jako toto (Vodafone i přímo tento dodává): Teleste 3DSS2 televizní rozbočovač na 2 TV 5-1218MHz, DOCSIS® 3.1 | MTL CablePokud budeš potřebovat více rozbočit, tak si buď nechat ten starý, zapojit ho na druhý výstup nebo si pořídit Teleste 3DSS3 televizní rozbočovač na 3 TV 5-1218MHz, DOCSIS® 3.1 | MTL Cable Teoreticky, když necháš napsat do poznámek pro technika, že potřebuješ 3 výstupy, tak by ti to v rámci Profi Instace mohli zdarma dodat, pokud budou mít skladem. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 1 hodinou1 hod Vlastně ani nevím jestli mají tv přes koax, jsem odkojen Karnevalem, UPC a pak VF. To je na medaili.Mám dojem,že tv přes koax jede z velkych poskytovatelů jenom Vf.Jinak než jsem přešel,tak kabelovku jsem měl jezde z dob,kdy v Brně fungoval Intercable.Pak to koupil Karneval,UPC a nakonec VF.Bohužel,z mého pohledu to VF pohřbil Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 1 hodinou1 hod před 53 minutami, namec napsal:Tak růžovej jede jako iptv/ott.Nemá volné stanice.I VF má volné stanice pouze pres DVB-C,ale ne přes netTak zase třeba u PODY mám jenom net a v ceně je i TV (pouze na PC/mobil, max. 4 zařízení):1TV Rus, A11, Arcadia World HD, ARD One, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2 HD, Arte, Baby TV, Barrandov Krimi HD, BBC World, CNN International, CNN Prima News HD, CS Mystery, ČT :D / ČT Art HD, ČT Sport HD, ČT1 HD, ČT1 JM HD, ČT1 SM HD, ČT2 HD, ČT24 HD, Dvojka HD, Filmbox HD, Golf Channel HD, Hobby TV HD, Info TV Brno, Jednotka HD, Jihočeská televize, JOJ Family HD, Karusel International, Kino Barrandov HD, Mezzo HD, Mezzo Live HD, Mňam TV HD, Mňau TV HD, Noe HD, Óčko Black HD, Óčko Expres HD, Óčko HD, Óčko Star HD, OK TV, ORF1, ORF2, Paprika, Phoenix, PODA Comedy, PODA CZSK, PODA Family, Pohoda - Relax, POLAR, POLO TV, Praha TV, Rebel, Retro Music, RTVS 24 HD, RTVS Šport HD, Seznam.cz HD, Spark TV, Spektrum Home, Sporty TV, Super Polsat, Šláger Muzika, Šláger Originál, Šláger Premium HD, TA3 HD, Tagesschau24, TIK Bohumín HD, TV Barrandov HD, TV RiK HD, TV5 Monde, TVP Sport HD, TVP1 HD, TVP2 HD, Warner TV, ZDF HD + některé další kanály jsou časově uvolňovány.edit: teď se dívám, že těch kanálu je více, v tom seznamu jich spousty chybí) Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno před 58 minutami58 min @Marek-26 Ty si mu ale neodpověděl na to co hlavně ho zajímalo. Jestli když mu tam pošlou jen net co si objedná tak jestli mu tam ta televize bude hrát zadarmo. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 40 minutami40 min Před hodinou, Marek-26 napsal:@namec K tvé otázce. Je jedno, co je na nějaké samolepce, důležité je, co je v té krabičce. Pokud to, co říká samolepka, tak by ti tu zásuvku či ten splitter co je uvnitř vyměnili, protože zásuvka bude na tom výstupu Data propouštět jen do 860MHz. Bude se muset vyměnit za něco, co propouští alespoň 1,2GHz nebo lépe2GHz+. A standardně se dnes dodává splitter se 2 F výstupy, které nemají ořezané pásmo (na obou je tak 5-1208-2000MHz).Tedy parametry jako toto (Vodafone i přímo tento dodává): Teleste 3DSS2 televizní rozbočovač na 2 TV 5-1218MHz, DOCSIS® 3.1 | MTL CablePokud budeš potřebovat více rozbočit, tak si buď nechat ten starý, zapojit ho na druhý výstup nebo si pořídit Teleste 3DSS3 televizní rozbočovač na 3 TV 5-1218MHz, DOCSIS® 3.1 | MTL Cable Teoreticky, když necháš napsat do poznámek pro technika, že potřebuješ 3 výstupy, tak by ti to v rámci Profi Instace mohli zdarma dodat, pokud budou mít skladem.Odpověď v lidstine by nebyla.Představ si,že ti tu stejnou otázku položí 60 lety potencionální zákazník.Tak vi kulový,co si mu odpověděl. - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.