January 7Jan 7 Dobrý den, dnes jsem téměř tři hodiny usilovala o zjištění přenosového kodu pro moje telefonní čísla, který mi operátor Vodafon podvodem převedl, čímž mi zabránil v telefonování. Celý hovor s několika operátory na lince Vodafonu je nahráván a jsem rozhodnutá vše postoupit všem televizním médiím, inspektorátu práce a podat žalobu na tohoto operátora. Na webových stránkách nelze najít jediný email, na který lze napsat stížnost a vše vyřešit. Tento operátor nejen, že porušuje zákon, ale navíc svým jednáním způsobuje obrovské ztráty v podnikání. Věřím, že televizní média bude tato kauza zajímat, protože se může týkat obrovské spousty lidí. Snad se mi podaří touto cestou před zveřejněním tohoto nechutného hovoru spojit s někým kompetentním, aby se vše vyřešilo bez odchodu tisíců zákazníků od tohoto operátora.Mgr. Dagmar Kubíčková - - - - Těšany
January 8Jan 8 tak tohle bude velký 😈 snad se ten hovor brzo dostane ven a ing. kačenová bude mít po letech důstojnýho nástupce 🤭 https://www.youtube.com/watch?v=NAynANkeuEgjinak odkaz na reklamační formulář se dá vygooglit během pár sekund a použít se dá i prodejna nebo klasickej dopis 🤔 a co je tohle zase za bláboly? 🤨1) který mi operátor Vodafon podvodem převedl2) čímž mi zabránil v telefonování1) bez oku kódu ti nikdo nic nepřevede, takže někdo musel všechny ty kódy vodafonu nejdřív sdělit, aby ty čísla k sobě moh převíst 🤔2) převodem čísla k jinýmu poskytovateli se zabrání telefonování 😮 to aby si už nikdy nikdo žádný číslo radši nepřeváděl, za mejch mladejch let si stačilo dojít k operátorovi na libovolnou pobočku pro simkartu 🤭 a dneska se už ani nikam nemusí s těma esimkama 🤔tak hodně štěstí a příjemnou zábavu 😊 - Red Basic+ - - Praha
January 8Jan 8 Neměla by ta stížnost začínat tím - Vodafone mi neustále píše abych něco zaplatila, asi účet za telefon, ale já jsem na dovolené a nevím jak to zaplatit a fakt mě to už celého půl roku nebaví to od něj číst jak si ho mám zablokovat? Už je vyřešeno a už jsem si ho zablokovala tak snad už nebude otravovat s fakturou.Už taky vím, že v tom jede Marcela, Pepa, Luděk, Jára, Renata, Zdenka, Karel, Petr i s Pavlem a taky paní Kadrnožková které ta bába Babáková určitě radila. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
January 8Jan 8 Care Centre @Podvedená Pěkný den, paní Kubíčková,mrzí mě, že nejste spokojená, bohužel nevím, co přesně se stalo, určitě vám ale poradím, kde najdete kontakty pro spojení s námi.Hlavní stránka s kontakty je zde: https://www.vodafone.cz/kontakty/ (odkaz najdete na našem webu v zápatí - mezi důležitými odkazy, které jsou dole na všech stránkách)Informace k podání reklamace jsou zde: https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/reklamace/reklamace-sluzeb/ Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
January 9Jan 9 Je to fake, ze "pani Mgr.Dagmar Kubickova"? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
January 10Jan 10 Ten Inspektorát práce opravdu pobavil 😁 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
January 10Jan 10 Někdy je možné v zápalu emocí psát kdejaká náhodná slovíčka 😁Škoda, že nemáme nějaký update z průběhu, aktuální stav oné stížnosti. Edited January 10Jan 10 by Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
January 10Jan 10 Nejste jediná. Taky s nimi už 3 týdny řeším obdobný případem, neprávem zrušených služeb. Jsou to haj*li. Start - ALLinONE Vodafone TV Standard box Ostrava
January 10Jan 10 Care Centre @MikiFinDur Dobrý den, na diskuzním fóru nedokážeme prověřit, co se stalo. Máte však možnost případně podat oficiální stížnost/reklamaci, vyřídíme ji v zákonné lhůtě. Všechny informace k reklamacím najdete zde: https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/reklamace/reklamace-sluzeb/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
January 11Jan 11 @Veronika - Vodafone jeste vam nedoslo, ze tihle stezovatele jsou trollove, provokateri? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha