Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dobrý den, dnes jsem téměř tři hodiny usilovala o zjištění přenosového kodu pro moje telefonní čísla, který mi operátor Vodafon podvodem převedl, čímž mi zabránil v telefonování. Celý hovor s několika operátory na lince Vodafonu je nahráván a jsem rozhodnutá vše postoupit všem televizním médiím, inspektorátu práce a podat žalobu na tohoto operátora. Na webových stránkách nelze najít jediný email, na který lze napsat stížnost a vše vyřešit. Tento operátor nejen, že porušuje zákon, ale navíc svým jednáním způsobuje obrovské ztráty v podnikání. Věřím, že televizní média bude tato kauza zajímat, protože se může týkat obrovské spousty lidí. Snad se mi podaří touto cestou před zveřejněním tohoto nechutného hovoru spojit s někým kompetentním, aby se vše vyřešilo bez odchodu tisíců zákazníků od tohoto operátora.

Mgr. Dagmar Kubíčková

• -
  • -
  • -
  • -
  • Těšany
  • Slamb změnil název na Stížnost desetiletí
Odesláno

tak tohle bude velký 😈 snad se ten hovor brzo dostane ven a ing. kačenová bude mít po letech důstojnýho nástupce 🤭 https://www.youtube.com/watch?v=NAynANkeuEg

jinak odkaz na reklamační formulář se dá vygooglit během pár sekund a použít se dá i prodejna nebo klasickej dopis 🤔 a co je tohle zase za bláboly? 🤨

1) který mi operátor Vodafon podvodem převedl

2) čímž mi zabránil v telefonování

1) bez oku kódu ti nikdo nic nepřevede, takže někdo musel všechny ty kódy vodafonu nejdřív sdělit, aby ty čísla k sobě moh převíst 🤔

2) převodem čísla k jinýmu poskytovateli se zabrání telefonování 😮 to aby si už nikdy nikdo žádný číslo radši nepřeváděl, za mejch mladejch let si stačilo dojít k operátorovi na libovolnou pobočku pro simkartu 🤭 a dneska se už ani nikam nemusí s těma esimkama 🤔

tak hodně štěstí a příjemnou zábavu 😊

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Neměla by ta stížnost začínat tím -

Vodafone mi neustále píše abych něco zaplatila, asi účet za telefon, ale já jsem na dovolené a nevím jak to zaplatit a fakt mě to už celého půl roku nebaví to od něj číst jak si ho mám zablokovat? Už je vyřešeno a už jsem si ho zablokovala tak snad už nebude otravovat s fakturou.

Už taky vím, že v tom jede Marcela, Pepa, Luděk, Jára, Renata, Zdenka, Karel, Petr i s Pavlem a taky paní Kadrnožková které ta bába Babáková určitě radila.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno
  • Centrum péče

@Podvedená Pěkný den, paní Kubíčková,

mrzí mě, že nejste spokojená, bohužel nevím, co přesně se stalo, určitě vám ale poradím, kde najdete kontakty pro spojení s námi.

Hlavní stránka s kontakty je zde: https://www.vodafone.cz/kontakty/ (odkaz najdete na našem webu v zápatí - mezi důležitými odkazy, které jsou dole na všech stránkách)

Informace k podání reklamace jsou zde: https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/reklamace/reklamace-sluzeb/

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
  • tomus změnil název na Stížnost

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague