Odesláno před 13 hodinami13 hod Přeji krásný večer,obracím se na vás s dotazem ohledně služby HBO Max.Dne 29. 10. 2025 nás telefonicky kontaktoval operátor Vodafone s informací, že máme nárok na HBO Max na dva měsíce zdarma (nemáme Vodafone TV+, máme jen Vodafone TV v základu). Bylo nám sděleno, že akce potrvá do 29. 12. 2025. S nabídkou jsme souhlasili a služba byla prakticky okamžitě aktivována, objevily se HBO kanály ve Vodafone TV a aktivovali jsme si i aplikaci HBO Max.Problém je v tom, že:HBO kanály ve Vodafone TV skončily už 29. 11. 2025, nikoli 29. 12.HBO Max však stále funguje (běží i dnes).Ve faktuře zatím není nic zaúčtováno.V aplikaci ani webové verzi Můj Vodafone nikde nevidím aktivní službu HBO Max, a to ani v sekci Vodafone TV ani ve službách třetích stran (je zde pouze možnost Netflixu).Po přihlášení přímo do účtu HBO Max je uvedeno, že:typ předplatného je Standardpředplatné je hrazeno přes Vodafonea že se mám obrátit na VodafonePokud má být HBO Max skutečně účtováno přes Vodafone, není mi jasné, kde tuto službu mohu ve Vodafone vidět, spravovat nebo případně zrušit, když se nikde nezobrazuje.Prosím o informaci:Zda je HBO Max u nás aktuálně aktivní přes VodafoneKde jej lze v Můj Vodafone dohledatKdy a zda bude služba účtovánaJsme smířeni s tím, že by případně mohl být jeden měsíc zpoplatněn, ale dlouhodobé hrazení této služby nemáme v úmyslu, a proto potřebujeme jasno v jejím stavu a ukončení.Děkuji za vysvětlení a pomoc. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 12 hodinami12 hod AI generated? A víš, že s tímhle se musíš obrátit úplně někde jinde než na diskusní fórum. - - ALLinONE - Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Autor Musím tě @Pepezklamat, žádná AI ale normální text. 🙂 Původně jsem ho psal do e-mailu, pak jsem se rozhodl dát ho sem, jestli s tím nemá někdo zkušenost nebo třeba nezareaguje někdo, kdo už něco podobného řešil.Neřeším reklamaci, tu bych případně řešil přímo s operátorem, ať už telefonicky, e-mailem nebo přes formulář. Spíš mě zajímá, jestli někdo neví, kde se taková služba zobrazuje v Můj Vodafone, pokud je placená přes fakturu. Třeba to někdo využívá a ví, kde to hledat.Pro úplnost jsem zmínil i to, že jsem smířený s tím, že by se to případně uhradilo, chybička se vloudit může a svět se z toho nezboří. Tady se jen ptám na radu a zkušenosti ostatních. A místo dodatečného vysvětlování jsem raději popsal celou situaci rovnou.Pro příště prosím reaguj věcně, případně vůbec. I tak si ale vážím tvé odpovědi a ochoty podělit se o svůj názor. 👍 Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Jestli máš na faktuře stále stejnou částku,jakou si platil před tim,než ti aktivovali hbo,tak to neřeš a užívej si Maxu.Ber to jako vanocni dárek od VF😀 - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Centrum péče @bobis Omlouvám se, ale obecně na tohle nejde odpovědět, museli bychom vidět situaci přímo u vaší služby a nastavení služeb v systému. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor A @Ondra - Vodafone můžete mi prosím jen poradit, kde v Můj Vodafone najdu možnost ovládat platby za HBO MAX skrze fakturu od Vodafone? Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod @bobis https://offers.vodafone.com/subscriptionplus/cz/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.