Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Reklamština jako vyšitá. Cena za VTV platí prostě vocamcaď pocamcaď :-D

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno
před 1 hodinou, Technikus napsal:

Jestli se na tu cenu na webu = 180 Kč se službami / 258 Kč bez dalších služeb nevztahuje něco z tohoto, co je na stránce úplně dole

image.png

Jinak bych očekával, že bude oněch 180 / 258 Kč uvedeno ve standardním ceníku.

Nyní půjde zřejmě o nějakou dočasnou akci.

Co se týká podmínek, tak tu cenu 180,-Kč a 258,-Kč zde nehledejte, prostě tam není. Pokud se podívám do aktuálního ceníku, kde většinou uvádějí ceny promoakcí, taktéž tam ani zmíňka není. Kde jsou podmínky cen, které jsou na webu stanoveny??? !!!

Tuto skutečnost jsem před pár dny zmínil na jednom nejmenovaném fóru, které se zabývá nekalou praktikou našich operátorů.

Jelikož i já mám z posledních telefonátů s nimi pouze jen negativní zkušenost, budu některé záležitosti řešit jinou cestou , včetně medializace.

• Super
  • Super
  • Základní
  • Zyxel VMG8623
  • Kroměříž
Odesláno

@Technikus když čtu tvoje příspěvky tak na mě působíš jako nasazený a do roztrhání těla bránící Vodafone. 😀

Kdyby sis na ty podmínky kterýma to chceš omluvit klikneš, tak vidíš že první dvě platí do konce května a třetí do konce října. A ten obrázek i celý odkaz je z dnešního dne, konce listopadu. Je tam napsáno 258 Kč bez dalších služeb od Vodafonu ? Je ! A já to chápu tak že za tyhle peníze plus 150kč za set top box si můžu objednat tv! Tak kde je sakra ta cena 390 korun?!

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno

A co teprve toto 🙃

image.png

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
Odesláno

Chceš to vysvětlit?😀

Pořídíš si VodafoneTV+ na 24 měsíců a k tomu hodinky za kačku. No a ten starý tarif co někdo ještě má VodafoneTV můžeš kdykoli zrušit.

Že si někdo myslí, že si pořídí hodinky za kačku a pak zruší VodafoneTV+ tak to má smůlu když neumí číst reklamštinu.😉

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno
  • Centrum péče

@dad18 Zkusím to ještě jednou zopakovat - porovnával jsem základní ceny tarifu Vodafone TV+ a Vodafone TV+ 2.0. To znamená ceny, které by platily u samostatně pořízené televize v době, kdy není k dispozici žádná jiná nabídka či promoakce. Reagoval jsem tím na to, že jste psal, že jsme nový tarif udělali kvůli tomu, abychom televizi zdražili, přitom jsme naopak základní cenu snižovali.

Samozřejmě jiná věc je, že stávající zákazníci mohou mít TV tarif v rámci kombinované nabídky s dalšími službami a ve výsledku tedy výhodněji, případně lze v nějaké promoakci získat cenové zvýhodnění apod.

Aktuální nabídka na Vodafone TV+ 2.0 za 258 Kč je akční nabídka, kdy prvních 6 měsíců platíte sníženou cenu 258 Kč měsíčně a od 7. měsíce základní cenu 299 Kč měsíčně. Tato cena platí i pro pořízení samostatné televize.
Rozdíl mezi tarify bez pluska a s pluskem je v tom, že pokud máte Vodafone TV bez pluska, nemáte součástí TV nabídky předplatné na prima+ PREMIUM.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno
před 41 minutami, Technikus napsal:

A co teprve toto 🙃

image.png

No ty si ale pořídíš Vodafone TV+ a dostaneš hodinky, ale zrušit můžeš Vodafone TV, už tam není u toho to + :-D Je to tak jistě schválně. Protože každý vidí jen to hodinky za korunu a můžeš zrušit, ale pravda bude jiná,

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 2

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague