Odesláno čtvrtek v 11:38 1 den @Komár Ty máš snad v každém příspěvku dodatek, že jsi už jinde. Že toho lituješ a chceš se k nám vrátit, když tu jsi každý den?😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 20 hodinami20 hod Tak nabídka na VF lince byla taková, že mi můžou nabídnout VF tv s primou za 299 Kč. Když k tomu připočtu box, tak to je 369 Kč. To si rovnou můžu 149 Kč koupit předplatné prima+, protože nyní platím 176. Druhá varianta je přejít na giga kombo kde bych měl telku za 210 včetně primy, ale to bych měl taky ostatní služby dražší o víc než 200 Kč. Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 20 hodinami20 hod @marek-81 když máš telefon a internet od někoho jiného tak proč chceš televizi od Vodafone? A nebo proč nepřejdeš se vším k VF? Ono je logické, že nebudou dávat výhodnou cenu jen za tv. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 20 hodinami20 hod @dad18 já nemám net a tel od někoho jiného...kdes na to přišel?? Mám od VF pět služeb: 2 telefony, internet, telku a pevnou linku 30. Celkem platím měsíčně 1280 Kč. Jen co nemám tak je giga kombo. Jsem zákazníkem VF skoro 10 let. Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 20 hodinami20 hod @marek-81 A o jakém televizním balíčku to teda píšeš? Já vidím na jejich stránce Vodafone tv+ kde je sto programů a prima+ za 180 kč pro zákazníky VF. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 20 hodinami20 hod @dad18 nabídli mi balíček za 210. 180 je cena na prvních šest měsíců.Ale pouze s giga kombo Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 20 hodinami20 hod No jo, už tam vidím i tu Vodafone TV+ 2.0 v giga kombu. No to je pro lidi co si to nedokážou spočítat a oni tam do toho super balíčku vše v jednom něco nacpou a ve finále je to ještě dražší než normálně. Možná by sis dokázal vyhádat lepší cenu za vše zvlášť než nějaké kombo.A taky fakt záleží na toho kde je na druhé straně linky. Chtěl jsem slevu na tv, že prý už víc dolu jít u mě nemůžou, ale že mi dají slevu na net. A to bylo až při druhém telefonátu, ten první mi slevu na net nenabídl, řekl, že na tv níž už jít nemůžou a nashledanou. Mě je fuk kde je ta sleva, hlavně že v součtu platím méně.Editzavolej jim, že růžovej ti to stejné dá za litr a VF ti to dá za 999kč.Teda jestli už ta tvoje cena za ty služby není už se slevou a jinde to levněji nedostaneš. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 20 hodinami20 hod @dad18 já nepotřebuju giga tarify, protože jsou pro mě zbytečně drahý. Platím za jeden neomezený 430 Kč včetně dat a druhý tarif pracovní mám jen za 300 Kč s volnými minutami. Takhle bych za oba platil minimálně 530 Kč. Takže zdražení o 300 Kč, ale hlavně zbytečně, já nepotřebuji 8mbs dat. Teď mám 5 a bohatě mi to stačí. Nic no, vyřeším to jinak. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 20 hodinami20 hod Autor @marek-81 ja vyjednal tetě minulý týden BezLimitu L za 351 kč na 2 roky a to už do giga kombo jde Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.