Odesláno před 7 hodinami7 hod Ale kdepak pánové, to zástupce Vodafunu tu psal o základní ceně televize a ta je 258kč u obou, jen u toho nového prý vylepšeného je to cena jen na půl roku a pak se to zdraží!! A u toho "nového" tarifu není sleva pro ty co už jiné služby od VF mají. @Slamb dva řádky pod tím co vidíš ty je to o čem píšu já.😉To je přece hlavní smysl nějaké akce a hlavně přejmenování. Nikdo se v tom nevyzná, nikdo neví co je co, ale ve výsledku to bude zdražení stejné služby.Proč zástupce VF nemá ty koule a nenapíše to na rovinu, že Vodafone TV+ = Vodafone TV+ 2.0 Jediný rozdíl mezi nima je, že novější tv je i za čas dražší. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Pamatujete , jak né tak dlouho rušili staré tarify a vymýšleli nové. Aby to bylo přehledné a zákazník v tom neměl bordel. 😲 A půl roku na to tu máme 2 základní balíčky TV nové mobilní tarify. Já se v tom pomalu ztrácím 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor @Sparrow 3 balíčky Vodafone TV, Vodafone TV+ a Vodafone TV+ 2.0 😁 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 7 hodinami7 hod a za to všechno je někdo placenej... 🙄 se neni co divit, že sou v česku třikrát dražší mobilní služby než jinde 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor Celé GIGA KOMBO mi přijde hnusné a nevýhodné, a to jsem jako zaměstanec růžové byl dlouhý klient Vodafone asi bude stěhování zda někdy dojde na nutnou migraci na tyto nové tarify Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 7 hodinami7 hod Markeťáci taky musej žrát 🙂 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.