Odesláno včera v 10:301 den před 23 minutami, dad18 napsal:@HLINSKY myslíš tu vánoční nabídku vybraných programů zdarma? Tu vánoční akci Kanály zdarma pod stromeček? Tu akci kde zpřístupní kanály z balíčků Sport a Family? Ty z těch balíčků které máš napsané v podpisu, že je už máš?Mám balíček Sport, takže předpokládám, že je myšleno zpřístupnění kanálů jako HBO a pod. Jinak o to nestojím, ale nemám rád taškařice. Super Red Basic Family, Sport Compal CH7465 Praha
Odesláno včera v 10:321 den V podpisu máš Family a Sport...A tady v tom tématu čteš i jiné příspěvky? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 10:371 den Mám Vodafone TV (bez+) a balíček sport, ale Prima+ mám jenom Promo. Tak nevím... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno včera v 10:471 den @tramin A? Prima+ přece není program, ale aplikace a tu nikdo nikomu zdarma nenabízí. Nebo ti jde o něco jiného? Tak nevím... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 11:401 den Aha, tak já měl dojem, že i Prima+ byla v tom "dárku". Tak nic... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.