Odesláno 11. prosince 2025 11. pro Autor Já to našel v mailu s předmětem "Čas na co? Čas na vánoční telku!", tak třeba dorazí také 🙃 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 11. prosince 2025 11. pro Aha, tak když email nedorazí ke mě, tak dorazím já k tobě.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 17. prosince 2025 17. pro Dotaz na @Ondra - Vodafone Ty 2 GB navíc v aplikaci Vodafone platí do kdy ?U těch 5 GB je to vysvětlené. :)Ani v ceníku jsem informaci do kdy je tato nabídka o těch 2 GB nenašel, proto se ptám zde. Předpokládám, že to není na stálo. :) 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 17. prosince 2025 17. pro Předpokládáte správně, taky jsem se kdysi dávno na toto téma ohledně vyzvedávání dat v aplikaci Můj Vodafone dotazoval na lince. Bylo mi jasně sděleno, že tento Bonus navíc není nijak nárokovatelný a je jen volba Vodafonu, zda jej poskytne, v jaké výši a na jak dlouho ..... zjednodušeně, dnes si ho vyzvednete, přští měsíc už být nemusí.. Upraveno 17. prosince 2025 17. pro uživatelem Iceman06 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 19. prosince 2025 19. pro Centrum péče @JirkaP Dárek 2 GB navíc v aplikaci Můj Vodafone platí dlouhodobě do odvolání. Čili tato nabídka zatím nemá žádné datum ukončení.https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/predplacene-karty/balicky-ke-karte/ Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 19. prosince 2025 19. pro V 11. 12. 2025 v 16:20, Technikus napsal:Kanály zdarma pod stromečekZima nám pro vás zavála tenhle parádní dárek, tak posíláme dál. 🎁 Od 19. prosince do 6. ledna máte k dispozici i kanály, které jsou běžně součástí balíčků Sport a Family. Stačí, když máte obyč Vodafone TV, tu s pluskem nebo Lite & Sport. To nejlepší? Je to zadarmo! 🎄Jenom připomínám že kdo má základní nabídku Vodafone TV, nebo Lite&Sport, tak mu od dnešního dne běží vánoční dárek. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. prosince 2025 19. pro Autor No fakt, díky za osvěžení. V app na OS Tizen jsou ony programy k dispozici. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 20. prosince 2025 20. pro Dostal jsem SMS, že si mám rozbalit televizní radost! Od 19.12. do 6.1.2026 mně budou zpřístupněny i kanály, které jsou běžně součástí placených balíčků - prý "honem ovladač doruky a užívat si sledování". Houbeles, další z nepovedených žertů VODAFONE, opět technické problémy absolutně nezvládají, jen svými "velkorysými" nabídkami rozčilují. Mé uvahy přechodu k Oneplay byly opět umocněny. Za těch 1500 co platím Vodafonu bych u Oneplay alespoň viděl fotbalovou ligu a jiné ve vodafonu nedostupné vymoženosti. Zlaté UPC! Super Red Basic Family, Sport Compal CH7465 Praha
Odesláno 20. prosince 2025 20. pro @HLINSKY myslíš tu vánoční nabídku vybraných programů zdarma? Tu vánoční akci Kanály zdarma pod stromeček? Tu akci kde zpřístupní kanály z balíčků Sport a Family? Ty z těch balíčků které máš napsané v podpisu, že je už máš? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 20. prosince 2025 20. pro Autor A nedostali ti, co mají Sport a Family jiné programy/balíčky? 🤔 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.