Odesláno středa v 18:20 1 den Co si pamatuju tak vloni to byla aktivace filmového balíčku na měsíc zdarma pro všechny, ne?Minulý rok byla možnost zdarma navýšit data na mobilu, aby si lidé mohli více o svátcích Vánočních pokecat a tak podobně. Pamatuji si to, protože mě to přišlo až na Silvestra. Což mě tedy pobavilo. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno včera v 15:291 den Centrum péče @dad18 Ano, toto je možné a pokud byste balíček následně rušil, můžete ho zrušit i v samoobsluze, není nutné volat. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno včera v 15:551 den před 23 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:Nabídku balíčku k Vodafone TV+ na první 2 měsíce zdarma mohou využít i stávající zákazníci, podmínkou je, že mají Vodafone TV+ a že balíček není nebo nebyl aktivní v době platnosti této nabídky (jedná se tedy o novou aktivaci balíčku).Takže když mám VTV bez plusu, tak jsem méněcennej a nemám nárok. OK to beru 🤣 Měnit si to nebudu, protože nevím co bych potom dělal s Primou + Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno včera v 16:061 den @Sparrow Nejsi méněcenný, jen si klient co má Vodafone TV a měsíčně ušetří cca 70 Kč protože nemá prima+. Když prima+ nechceš, ani nějaký krátkodobý bonus, tak si na tom vlastně lépe. I když tu možnost mám si ten balíček aktivovat pak po zkušenosti z loňska kdy jsem z aktivovaného balíčku viděl jen dva filmy jsem si to letos neaktivoval. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 16:231 den Jsem to samé, kdysi jsem měl na měsíc HBO zdarma. No zkouknul jsem cca 7 filmů. Stejně to točej X filmů dokola celý měsíc jen v jiný čas.Mám Skylink za 99,- kvůli našim WTA holkám a jejich "knihovnu CANAL+" jsem skouknul během měsíce. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 1 hodinou1 hod My máme Vodafone TV bez + za 150,- měsíčně. A jednoho dne volal operátor, a aktivoval nám balíček na dva měsíce s HBO kanály zdarma a k tomu HBO MAX ve 4K. Takže není třeba TV+. Prý to budeme mít alespoň na svátky (do 29.12.). Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem bobis Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Autor Hlavně si pak dát upomínku na eventuální zrušení 🤫I když, třeba se to zalíbí a takto Vodafone získá další klienty, resp. ty už má, ale ti budou mít další služby 🤑 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod V 5. 11. 2025 v 17:09, Ondra - Vodafone napsal:Nabídku balíčku k Vodafone TV+ na první 2 měsíce zdarma mohou využít i stávající zákazníci, podmínkou je, že mají Vodafone TV+před 12 minutami, bobis napsal:máme Vodafone TV bez + za 150,- měsíčně. A jednoho dne volal operátor, a aktivoval nám balíček na dva měsíceA tak je to u Vodofunu se vším. Nikdo neví co platí. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Autor Třeba je ještě nějaká další akce. Kor, pokud oslovují proaktivně zákazníky oni. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Jo, to určitě.😀 Ale ty jí pro nás najdeš, že. Děkujeme. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.