Odesláno včera v 18:201 den Co si pamatuju tak vloni to byla aktivace filmového balíčku na měsíc zdarma pro všechny, ne?Minulý rok byla možnost zdarma navýšit data na mobilu, aby si lidé mohli více o svátcích Vánočních pokecat a tak podobně. Pamatuji si to, protože mě to přišlo až na Silvestra. Což mě tedy pobavilo. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 4 hodinami4 hod Centrum péče @dad18 Ano, toto je možné a pokud byste balíček následně rušil, můžete ho zrušit i v samoobsluze, není nutné volat. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 4 hodinami4 hod před 23 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:Nabídku balíčku k Vodafone TV+ na první 2 měsíce zdarma mohou využít i stávající zákazníci, podmínkou je, že mají Vodafone TV+ a že balíček není nebo nebyl aktivní v době platnosti této nabídky (jedná se tedy o novou aktivaci balíčku).Takže když mám VTV bez plusu, tak jsem méněcennej a nemám nárok. OK to beru 🤣 Měnit si to nebudu, protože nevím co bych potom dělal s Primou + Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Sparrow Nejsi méněcenný, jen si klient co má Vodafone TV a měsíčně ušetří cca 70 Kč protože nemá prima+. Když prima+ nechceš, ani nějaký krátkodobý bonus, tak si na tom vlastně lépe. I když tu možnost mám si ten balíček aktivovat pak po zkušenosti z loňska kdy jsem z aktivovaného balíčku viděl jen dva filmy jsem si to letos neaktivoval. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Jsem to samé, kdysi jsem měl na měsíc HBO zdarma. No zkouknul jsem cca 7 filmů. Stejně to točej X filmů dokola celý měsíc jen v jiný čas.Mám Skylink za 99,- kvůli našim WTA holkám a jejich "knihovnu CANAL+" jsem skouknul během měsíce. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.