Odesláno 28. října28. říj Autor Ok, ďakujem. Skúsim sa teda poinformovať. Predtým mi na túto chybovosť nič nepovedali. Otázka, či sa vôbec na to pozreli. Technik mi akurát vymenil zásuvku, otestoval nejakým merakom, a povedal, že všetko je ok. Nič sa tým ale nevyriešilo. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 28. října28. říj Ano, chybovost je tam docela velká, já mám na mém Compalu uptime 40 dní a chybovost je na většině kanálů jen ve stovkách paketů, maximálně v jednotkách tisíc.Ale jenom výměna modemu za Vodafone station nemusí pomoct, je tam zjevně nějaký problém se signálem a ten je potřeba vyřešit.Každopádně kontaktuj Vodafone. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. října29. říj Jak už tu psali jiní, zavolat na technickou podporu, ať mohou prověřit nejen hodnoty na Vašem modemu, ale i sousedů. Dle toho by se vidělo, zda je to hromadný problém nebo individuální. Na základě zjištění se bude odvíjet další postup. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. října29. říj Autor Tak vraj linka je v poriadku, chybovosť je údajne tiež ok (do toho sa úprimne nerozumiem, tak toto komentovať nebudem). Ale technik sa vyjadril, že nemám používať svoj ubiquiti router, ale prípajať sa priamo na compal, a to vraj má vyriešiť problém. Tejto problematike sa už trošku rozumiem, a preto mám pochybnosti o kvalite toho technika. Operátorka ma žiaľ na neho neprepojila a rozprávala sa s ním len bokom. Každopádne úplne rovnaké výpadky som mal aj bez ubiquiti routra.Musím teraz spraviť reset zariadenia, a musím byť fyzicky pri routri, aby sme vedeli problém riešiť ďalej. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 29. října29. říj Ty chybné neopravitelné pakety v posledním sloupečku se tam načítají postupně, po restartu modemu se vynulují, pokud by jich tam bylo třeba po jednom dni už zase hodně, tak tam nějaký problém být může, ale jinak úroveň signálu a jeho kvalita je v normě. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 06:37 2 dny Ahoj, mám podobný problém, za Compalem mám Omnii.Hlavní problém je, že se nedokážu přihlásit do Compalu, přihlásim se pouze když udělám reset, přepnu na modem, volám 192.168.100.1 a prostě se to velmi pomalu/ špatně načítá, takže ani nedokážu kouknout na log v modemu.Po přihlášení do Vodafonu se mi nezobrazí možnost diagnostiky.Ani v aplikaci, ani na WWE stránkách. Upraveno pondělí v 06:51 1 den uživatelem Gorole Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava
Odesláno pondělí v 07:10 1 den Že to nejde v mobilní aplikaci, o tom se ví.Ale ještě před pár dny to šlo přes web, dnes už taky ne. Kam zmizely volby restartovat a resetovat modem? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pondělí v 10:33 1 den navštěva technika nepomohla pořád výpadky .Nějak upravoval hodnoty ,ale výpadky jsou pořád .A nějak ubral hodnoty . Upraveno pondělí v 10:33 1 den uživatelem Pavel m Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno pondělí v 16:26 1 den Mě teda diagnostika a reset modemu compal ve staré aplikaci Můj Vodafone zatím funguje, i když jsem na to musel zmáčknout víckrát než to zobrazilo údaje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.