Odesláno včera v 19:161 den Autor Ok, ďakujem. Skúsim sa teda poinformovať. Predtým mi na túto chybovosť nič nepovedali. Otázka, či sa vôbec na to pozreli. Technik mi akurát vymenil zásuvku, otestoval nejakým merakom, a povedal, že všetko je ok. Nič sa tým ale nevyriešilo. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno před 23 hodinami23 hod Ano, chybovost je tam docela velká, já mám na mém Compalu uptime 40 dní a chybovost je na většině kanálů jen ve stovkách paketů, maximálně v jednotkách tisíc.Ale jenom výměna modemu za Vodafone station nemusí pomoct, je tam zjevně nějaký problém se signálem a ten je potřeba vyřešit.Každopádně kontaktuj Vodafone. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 11 hodinami11 hod Jak už tu psali jiní, zavolat na technickou podporu, ať mohou prověřit nejen hodnoty na Vašem modemu, ale i sousedů. Dle toho by se vidělo, zda je to hromadný problém nebo individuální. Na základě zjištění se bude odvíjet další postup. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor Tak vraj linka je v poriadku, chybovosť je údajne tiež ok (do toho sa úprimne nerozumiem, tak toto komentovať nebudem). Ale technik sa vyjadril, že nemám používať svoj ubiquiti router, ale prípajať sa priamo na compal, a to vraj má vyriešiť problém. Tejto problematike sa už trošku rozumiem, a preto mám pochybnosti o kvalite toho technika. Operátorka ma žiaľ na neho neprepojila a rozprávala sa s ním len bokom. Každopádne úplne rovnaké výpadky som mal aj bez ubiquiti routra.Musím teraz spraviť reset zariadenia, a musím byť fyzicky pri routri, aby sme vedeli problém riešiť ďalej. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Ty chybné neopravitelné pakety v posledním sloupečku se tam načítají postupně, po restartu modemu se vynulují, pokud by jich tam bylo třeba po jednom dni už zase hodně, tak tam nějaký problém být může, ale jinak úroveň signálu a jeho kvalita je v normě. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.