Odesláno čtvrtek v 16:18 3 dny @CableG uvidite, u me to vypada takto Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 16:29 3 dny CableG- To je snad jasné- HBO 4K, které si naladím tunerem v TV... Upraveno čtvrtek v 16:31 3 dny uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno čtvrtek v 17:27 2 dny Jo tak… No, kabel už je promlčená záležitost. Že by tam teď někdo dával 4K obsah (a možná ani nebude hw, který by to podporoval) je dost málo pravděpodobný. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno čtvrtek v 17:54 2 dny @Ondra - Vodafone rád bych se zeptal za známého k jeho Vodafone TV bez pluska, samoobsluha mu nabízí tyto balíčky, když by si objednal samotný TV balíček HBO za 199 Kč jaká varianta je v ceně? Případně zda tam balíček není omylem, není totiž v ceníku Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno pátek v 06:59 2 dny Ja mam aktivni Standard u T-Mobilu, aktivoval jsem Premium pro Vodafone a ted mi tam sviti Standard i Premium, ale 4k nejde. Co s tim? Jedine asi pak novy ucet ze? - - ALLinONE Vodafone TV app Plzeň
Odesláno pátek v 07:31 2 dny Obrátit se na podporu HBO a odpárovat ten T-Mobile. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pátek v 12:57 2 dny Centrum péče @kautskym HBO Max Premium je k dispozici výhradně k balíčku ALLinONE. Všechny ostatní balíčky, které obsahují přístup do HBO Max, obsahují variantu Standard. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pátek v 13:39 2 dny Mám balíček AllInOne a vidím jen variantu Standard. Super Super+ ALLinONE CA modul Praha
Odesláno pátek v 13:53 2 dny Mám taky jen standart Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pátek v 14:42 2 dny Já to měl aktivní včera za dvě minuty. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.