Odesláno pondělí v 11:47 2 dny Už vydrž, za chvilku to bude měsíc, takže z Vodafonu zase odejde informace o nastaveném předplatném do HBO a třeba to tentokrát klapne 😄 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno pondělí v 11:54 2 dny 😂😂😂 Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 11:571 den Centrum péče V 13. 11. 2025 v 13:32, brunilda74 napsal:Tak když je to jen pár zákazníků, tak proč to 14 dní nejde, operátor nekomunikuje a nereaguje?!🤔 neodepisuje ani na písemné žádosti? Reklamace ani stížnosti?Můžete mi prosím tedy říct jak dál?Pěkný den, pokud jste nám posílal reklamaci nebo písemnou žádost, máte prosím číslo takové zprávy? Buď přijde do e-mailu, nebo je zobrazené v samoobsluze. Jinak nedokážu odpovědět, protože netuším s kým a kdy jste byl v kontaktu. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 10 hodinami10 hod Dobrý den.....požadavek z 30.10. Číslo 1-30294313966, dále telefonní číslo zaměstnance 778 467 ***. Upraveno před 7 hodinami 7 hod uživatelem Ondra - Vodafone Telefonní číslo částečně anonymizováno Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor před 19 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:Pěkný den, pokud jste nám posílal reklamaci nebo písemnou žádost, máte prosím číslo takové zprávy? Buď přijde do e-mailu, nebo je zobrazené v samoobsluze. Jinak nedokážu odpovědět, protože netuším s kým a kdy jste byl v kontaktu.já to řešil ,každý den pomalu .A stejně nic.Pořád v App Standard (Měsíčně)Spravujte své předplatné a způsob platby ve svém účtu Vodafone. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 8 hodinami8 hod Sice HBO nemám, ale obecně.Lze vůbec žádat nějakou kompenzaci za to, že to už bez pár dnů bude měsíc, co některým nejde změnit tarif HBO Max na Premium a zákazník přichází o výhody?Nebo nenárokovatelné? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Určitě lze žádat a platí se za služby, které nejdou.... Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Centrum péče před 3 hodinami, brunilda74 napsal:Dobrý den.....požadavek z 30.10. Číslo 1-30294313966, dále telefonní číslo zaměstnance 778 467 ***.To číslo požadavku vypadá jako nekompletní, nicméně nejde o formát čísla, které by bylo spojené s písemnou komunikací. Pokud nemáte něco jiného, tak to nevypadá, že bychom od vás dostali nějaký e-mail, zprávu či reklamaci. Samozřejmě je možné, že to řešíte telefonicky. Pokud požadavek vidíte ve webové samoobsluze na https://www.vodafone.cz/pozadavky jako otevřený, tak bude v řešení a jakmile bude vše opraveno, kolegové vám dají vědět. Jestli nikde žádnou informaci o řešeném požadavku nemáte a máte pochybnosti, můžete se nám ozvat přes https://tam.je/forum a budeme moct zjistit víc. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Vážený pane Ondro,Číslo požadavku jsem Vám poslal tak jak ho mám u sebe. Ano vše jsem několikrát řešil telefonicky a pokaždé s jinou osobou na zákaznické lince. Pokaždé s dodatkem že se na to podívají a že kdykoliv mohu nazpět odepsat na zaslané číslo. Dvakrát reagovali a následně už raději nereagují. Na zákaznické lince buď neví o čem je řeč, nebo schválně z lidí dělají ovce.Dokonce si jedna paní nechala zaslat i přes email veškerou dokumentaci k případu co požadovalo technické oddělení. Vždy udělám to co se po mě chce. I faktury platím. Takže zkusím opět zavolat na zákaznickou linku a zeptat se proč se vlastně nic neděje....Pak Vám opět mohu napsat další postřehy Tak jen ať víte, teď jsem se bavil se zákaznickou linkou.....vím že pán na druhé straně straně za to nemůže, ale připadalo mi to jako bych se bavil s tím umělým co mi vše poradil a pak přepojil ještě na špatné oddělení.....Založený požadavek je v řešení Neví co s tím dělat Neví kdy to vyřeší Až to vyřeší tak dají vědět Reklamace bude řešena až se to vyřeší Kdyby šla přiložit nahrávka tak se asi zasměje te taky. Je to opravdu smutné že ani další apel na nefunkčnost a reklamaci nechtějí řešit. Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Centrum péče @brunilda74 Věřím vám, že jste nám volal, jen k tomu nemohu nic konkrétního napsat, protože k tomu zde na fóru nemám k dispozici vůbec žádné informace. Číslo požadavku v tomto formátu opravdu není celé. Protože jste předtím zmínil, že vám neodpovídáme na e-mail či reklamaci, což mi přišlo zvláštní, tak jsem chtěl ověřit, co se v tomto případě stalo, ale podle všeho od vás žádný přijatý e-mail ani reklamaci nemáme (pokud byste posílal zprávu nějakému konkrétnímu zaměstnanci, tak o tom se nemám jak dozvědět).Podle toho, co píšete nyní, jste s kolegy byl ve spojení a vše jste nám nahlásil, v tomto případě tedy prosím počkejte, jakmile s HBO příčinu odstraníme, budeme vás informovat. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.