Odesláno 12. listopadu12. lis Centrum péče Včera jsem dostal od kolegů informaci, že spolu s HBO situaci řešíme, týká se to malého počtu zákazníků, ale problém je evidovaný a řešíme ho. Pokud jste tedy situaci u svého Vodafone TV účtu nahlásili, prosím o trpělivost. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 12. listopadu12. lis Malého počtu? Trochu skromně řečeno 😂 co jsme řešili v práci tak je to každý druhý 😂🙈 Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 12. listopadu12. lis @brunilda74 malého počtu zákazníků co se ozvalo. Je určitě většina co se ještě neozvali. Znám lidi co mají rok doma rozbitý modem nebo box a pořád to nezačali řešit. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 12. listopadu12. lis před 7 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:Včera jsem dostal od kolegů informaci, že spolu s HBO situaci řešíme, týká se to malého počtu zákazníků, ale problém je evidovaný a řešíme ho. Pokud jste tedy situaci u svého Vodafone TV účtu nahlásili, prosím o trpělivost.Nahlásit? To jsou věci...On VF neví, kolik zákazníků má na tuto službu nárok a tyto informace předá HBO? Upraveno 12. listopadu12. lis uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 12. listopadu12. lis teď jsem koukal když jsem řešil voyo dříve tak jsem na opravu čekal od 12.4.2023 do 4.8.2023 😀tak snad bude HBO MAX opraveno dříve Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 13. listopadu13. lis Centrum péče @kraftwerk007 Týká se to jen některých zákazníků, kteří si požádali o změnu na HBO Max Premium a změna se nepropsala u HBO, v tomto případě nejde o plošné nastavení... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 13. listopadu13. lis Tak když je to jen pár zákazníků, tak proč to 14 dní nejde, operátor nekomunikuje a nereaguje?!🤔 neodepisuje ani na písemné žádosti? Reklamace ani stížnosti?Můžete mi prosím tedy říct jak dál? Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 13. listopadu13. lis V 12. 11. 2025 v 8:49, Ondra - Vodafone napsal:Včera jsem dostal od kolegů informaci, že spolu s HBO situaci řešíme, týká se to malého počtu zákazníků, ale problém je evidovaný a řešíme ho. Pokud jste tedy situaci u svého Vodafone TV účtu nahlásili, prosím o trpělivost.Tady je to napsáno srozumitelně. Být trpělivý, čekat - řeší se to. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 17. listopadu17. lis Nějaké nové informace?😂 Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.