Odesláno 23. října23. říj standardní cena kolem tisícovky je bohužel úplně běžná u všech, ještě že se dá domluvit aspoň někde nějaká sleva 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 23. října23. říj Ono s retencí to vyjde na mnohem příjemnější peníze. Přesto i tak, ať to stojí co to stojí se v součtu plateb za rok, dva, tři, pět apod. částka pěkně nasčítá a za to by šlo pořídit x různých věcí. Každý se tak musí rozhodnout sám, jakým způsobem své peníze utratí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 23. října23. říj Zase když vezmeš v potaz že samostatně HBO Max Premium bude od listopadu stát 349 Kč měsíčně, tak ta televizní nabídka AllinOne od Vodafone nevychází cenově zase tak špatně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. října23. říj Tedy už jsem si myslel, že to nenajdu, ale nakonec našel 😄Dobrej tah, tohle se jim povedlo.Jak rychle se to promítne? Koukal jsem do HBO a tam mi pořád svítí Standard. Upraveno 23. října23. říj uživatelem CableG Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 23. října23. říj Prima+ Premium taky nějakých 149 Kč, takže to tu kompletní TV ve verzi AllinOne po eventuálním odečtení dostává do příjemnějších částek (889 Kč - 349 - 149 = 391 Kč)Ale ten, kdo HBO ani Primu nechce má zase smůlu a platí to tak trošku zbytečně. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 23. října23. říj před 11 minutami, CableG napsal:Tedy už jsem si myslel, že to nenajdu, ale nakonec našel 😄Dobrej tah, tohle se jim povedlo.Jak rychle se to promítne? Koukal jsem do HBO a tam mi pořád svítí Standard.Měl jsem promítnuté hned po odsouhlasení Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 23. října23. říj Tak se to asi někde zaseklo 🤷🏻♂️ Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 23. října23. říj Tak doporučím počkat, asi to mění hodně zákazníků. Na změnu je 24 hod. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 23. října23. říj Pokud to nebude součástí DVB-C, tak mě to nezajímá. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 23. října23. říj před 39 minutami, kautskym napsal:Tak doporučím počkat, asi to mění hodně zákazníků. Na změnu je 24 hod.@kautskym Třeba jen už má po pracovní době ten člověk, co to v HBO odklikává 😄@kraftwerk007 Jak přesně souvisí streamovací služba s DVB-C? 🤔 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.