Odesláno středa v 15:05 2 dny Zdravím, dle informací, které jsem dohledal, by měla Vodafone TV běžet i na poslední verzi Xiaomi TV stick 2nd.Tak jsem jej pořídil, ale Vodafone TV mi vůbec v aplikacích nevyhledá. Znamená to tedy, že na tomto modelu televizi nelze nainstalovat? 😐Předem díky Basic Basic Sport Set-top box Premium Polička
Odesláno středa v 15:32 2 dny Zkusil bych podobné kroky jako tady. Upraveno středa v 15:33 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 15:35 2 dny Autor Řešení Díky, mezitím už vyřešeno 🙂Problém byl v tom, že jsem nikde nenašel v nabídce obchod google.Musel jsem přes nastavení, aplikace, systémové aplikace a tam jej spustit. Ten už pak Vodafone TV vyhledal a vše funguje dobře 👍🙂PS: teď jsem si díval na tvůj odkaz na příspěvek a vlastně skoro stejný postup. Nevím, proč zrovna takovou základní naplikaci, jako je Google Play, musí uživatel hledat zrovna tam 🙂 Upraveno středa v 15:41 2 dny uživatelem rolfen Basic Basic Sport Set-top box Premium Polička
Odesláno středa v 21:03 2 dny Google Chromecast to má stejně, také není v základní nabídce, je třeba hledat v Google play. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno středa v 21:09 2 dny A stačil by stick s 1 GB RAM? Např. Homatics HD? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno čtvrtek v 05:56 2 dny Autor před 8 hodinami, tomus napsal:Google Chromecast to má stejně, také není v základní nabídce, je třeba hledat v Google play.S tím jsem počítal, že v základní nabídce nebude.Ale problém byl v tom, že v základní nabídce tohoto Sticku není právě ani Google Play. Ten uživatel nenajde nikde jinde, než přes nastavení -systémové aplikace.Prostředí Mi Sticku má sice své vyhledávací pole na aplikace, ale tam tedy nevím, z čeho čerpá. Aplikace od O2 např. vyhledá, Vodafone ne. Basic Basic Sport Set-top box Premium Polička
Odesláno čtvrtek v 06:43 2 dny Je to Android TV / Google TV, nikoliv Android OS, proto tam je takto řešený ten Obchod Play.A proč není app Vodafone TV v té nabídce aplikací, která se nabízí ve výchozím stavu, kdo ví. V tomto případě, jak je uvedeno výše, je app Vodafone TV v Obchodu Play. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno čtvrtek v 07:50 2 dny před 10 hodinami, tramin napsal:A stačil by stick s 1 GB RAM? Např. Homatics HD?Mě třeba stačí, ale nepoužívám to denně x hodin. Ale jen občas tam, kde není možnost chytré TV. Máme doma dva kousky a v pohodě.Xiaomi Mi StickAle vím, že někteří uživatelé s tímto udělátkem mají trable a pořád se jim restartuje. Ale u nás oba dva jdou. Ale je to už letitý model. Nepoužívám jej tedy na VTV, protože tu jsem v dubnu zrušil.před 6 hodinami, r2d2 napsal:@tramin Cokoliv s 1 GB RAM je nepoužitelnéNechci se nijak s Vámi přít, ale já občas už roky používám tohle a nemám s tím žádný problém a má to právě paměť RAM 1 GB. Upraveno čtvrtek v 07:55 2 dny uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno čtvrtek v 08:08 2 dny Můj Google Chromecast HD má 1,5 GB RAM a rozhodně to není žádný rychlík.RAM nikdy není dost. Čím více, tím lépe. Zmíněný - viz téma Xiaomi TV Stick 4K (2nd Gen) má 2 GB RAM a tak to bude lepší. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.