Odesláno před 9 hodinami9 hod Zdravím, dle informací, které jsem dohledal, by měla Vodafone TV běžet i na poslední verzi Xiaomi TV stick 2nd.Tak jsem jej pořídil, ale Vodafone TV mi vůbec v aplikacích nevyhledá. Znamená to tedy, že na tomto modelu televizi nelze nainstalovat? 😐Předem díky Basic Basic Sport Set-top box Premium Polička
Odesláno před 9 hodinami9 hod Zkusil bych podobné kroky jako tady. Upraveno před 9 hodinami 9 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Řešení Díky, mezitím už vyřešeno 🙂Problém byl v tom, že jsem nikde nenašel v nabídce obchod google.Musel jsem přes nastavení, aplikace, systémové aplikace a tam jej spustit. Ten už pak Vodafone TV vyhledal a vše funguje dobře 👍🙂PS: teď jsem si díval na tvůj odkaz na příspěvek a vlastně skoro stejný postup. Nevím, proč zrovna takovou základní naplikaci, jako je Google Play, musí uživatel hledat zrovna tam 🙂 Upraveno před 8 hodinami 8 hod uživatelem rolfen Basic Basic Sport Set-top box Premium Polička
Odesláno před 3 hodinami3 hod Google Chromecast to má stejně, také není v základní nabídce, je třeba hledat v Google play. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod A stačil by stick s 1 GB RAM? Např. Homatics HD? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.