Odesláno 5. června 2024 2 roky @TechnikusJá se k němu dostanu v pohodě (stojí mi na polici), až večer dorazím domů, změřím naprosto přesně 😉. Super BezLimitu L Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 12
Odesláno 5. června 2024 2 roky já naměřil 23 cm 🙂 @Technikus Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 5. června 2024 2 roky @TechnikusTeď změřeno, je to přesně 23,8 cm. Měřeno kolmo od stolu, ta zadní hrana modemu není naprosto kolmá na podložku. Super BezLimitu L Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 12
Odesláno 18. června 2024 2 roky Pracuje se na novém firmware? Nevím proč je možnost vypnutí diod jen do restartu zařízení, po restartu je volba zase neaktivní a router zvesela svítí diodama. Jinak proti Compalu je menu přehlednější, rychlejší a to i samotný restart. Co se týče hřejivosti, topí podobně jako Compal. (nemám teploměr, nemám tak přesné srovnání teplot) Pokud je nějaké zařízení k modemu připojeno kabelem a je zařízení aktivní, večer/v noci je docela otravné blikání zezadu modemu do okolí. Ta WiFi 6 je perfektní. V rámci stejné místnosti naměřím down 7 až 8set Mbit na mobilu/tabletu. Upraveno 18. června 2024 2 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 18. června 2024 2 roky To blikání zadních diod je opravdu HODNĚ otravné, musel jsem je oblepit černou izolepou. Bylo to jak domácí diskotéka. 😉 Cable+ 2000 - Family CA modul, Commscope Arris CM3500 Praha Zbraslav
Odesláno 18. června 2024 2 roky Někdo máte Station s vypínacím tlačítkem? Já ho tam nemám. Vypíná se tedy vypojením napájecího kabelu? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 18. června 2024 2 roky Dobry den, mam vodafone station asi 2 mesice, a tak 2x tydne blika na modemu cervena dioda- internet. Internet pak nefunguje. Povetsinou restart modemu pomuze. Ma smysl vec resit a pozadat vodafone o vymenu modemu, nebo to je jeho vlastnost a na caste restarty si musim zvykat?
Odesláno 18. června 2024 2 roky @peťanDobrý den, to nemusí být vůbec (a spíše není) závada modemu. Může být problém se signálem a modem se přelaďuje. A určitě to má smysl řešit, ne vše se vyřeší samo, ne vždy je to hromadná závada. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 19. června 2024 2 roky Osobně jsem včera asi 5x musel restartovat modem. Dnes 2x. Jakmile odesílám data na FTP, VF Station odpojí - cca po hodině - všechny své LAN porty a prostě nefunguje. Problém vyřeší restart. Mám jej v bridge režimu, nicméně i PC připojený přímo k modemu má stejný problém. Hlášeno přes formulář již včera. Dle mého musí být modem vadný. - - ALLinONE CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.