Odesláno včera v 10:431 den čas od času mě ta aplikace úplně bezdůvodně odhlásí 🙄 a když se chci přihlásit, tak přijde sms, kterou já musim ručně opisovat, ačkoliv by si to ta aplikace mohla vyplnit sama, jako to dělá spousta ostatních 😐 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno včera v 11:521 den Centrum péče @Slamb K odhlašování by správně docházet nemělo, snad jen, kdyby aplikace nebyla opravdu dlouho spuštěná... Na zlepšování stability přihlášení kolegové průběžně pracují a zrovna nedávná aktualizace přinášela výraznější zlepšení v této oblasti. Takže by to mělo být lepší a lepší. Co se týká opisování kódu - aplikace to podporuje, ale jako obvykle záleží na tom konkrétním telefonu a jeho systému. U některých Androidů dokonce funguje tato funkce jen v případě, že je SMS anglicky... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno včera v 11:561 den tak snad se to ještě pořádně vylepší, zrovna na pixelu s čistym androidem by to mělo fungovat snad úplně nejlíp 😐 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 8 hodinami8 hod Taky mě to aplikace dělá, že mě po nějaké době, třeba jednou za dva měsíce odhlásí, přičítal jsem to tomu že že tam nemám nastavené žádné vstupní heslo, ani otisk prstu. Teď už ho tam na novém telefonu nastavené mám, tak uvidíme. A co se týká opisování kódů z sms, tak to nějak neřeším, protože to zase znamená dát aplikaci oprávnění aby ty kódy mohla číst, to už je lepší si těch šest písmen jednorázově zapamatovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.